Lovitura sub centura pentru Bianca: Victor va fi noul Burlac!

Lovitura sub centura pentru Bianca: Victor va fi noul Burlac!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Chiar daca Bianca Dragusanu a declarat in urma cu cateva zile ca isi doreste sa ii faca "doua vulpite" lui Victor Slav, se pare ca fostul baiat de la meteo are alte planuri. Victor va fi protagonistul emisiunii "Burlacul", de la Antena 1! Desi a parasit de putin timp trustul MediaPro, care l-a gazduit mai bine de 14 ani, Victor Slav a primit imediat oferta de a-si gasi jumatatea la tv, din partea postului rival.

El va calca astfel pe urmele celorlalti crai care au bifat deja experienta "Burlacul"- Catalin Botezatu si Bogdan Vladau, prietenul cel mai bun al vedetei.

Potrivit wowbiz.ro, noul contract semnat de fostul prezentator meteo, pe langa faptul ca marcheaza o noua etapa in ascensiunea lui profesionala, ii va aduce o suma de 50.000 de euro in cont.

Oare ce parere are Bianca Dragusanu despre aceasta lovitura dura din partea barbatului pe care il iubeste si caruia doreste sa ii faca doua fetite? Amuzant este ca si fosta sotie a lui Victor a fost la un moment dat protagonista aceluiasi reality-show in anul 2011, insa din pacate niciun concurent nu a reusit sa-i intre pe sub piele.

Ea chiar a postat de curand pe Facebook o fotografie de pe vremea cand spera sa-si gaseasca alesul la tv, alaturi de mesajul "Va amintiti?". Nu ne-ar mira daca Bianca Dragusanu ar ocupa postul de prezentatoare in cadrul acestui show, avand in vedere ca nu de putine ori ea a declarat ca si-ar dori enorm sa prezinte o emisiune. 

Momentan, nu putem decat sa speram ca Victor Slav va avea mai mult noroc decat Bianca in cadrul emisiunii "Burlacul", unde 12 concurente se vor lupta pentru a-i cuceri inima.

Tu ce parere ai despre faptul ca Victor Slav va fi noul "Burlac"?

Foto: Facebook 

Articolul urmator
Cristi Borcea a dat lovitura pe litoralul românesc! Cât costă o noapte de cazare la hotelurile lui de la malul mării
Cristi Borcea a dat lovitura pe litoralul românesc! Cât costă o noapte de cazare la hotelurile lui de la malul mării
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?
Incepe quiz
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.