Mila Kunis este cea mai sexy femeie a anului 2012

Mila Kunis este cea mai sexy femeie a anului 2012

Raisa Lambru

Actrita Mila Kunis a fost desemnata cea mai sexy femeie a anului 2012, confort revistei Esquire.

Mila Kunis a devenit cunoscuta in special datorita rolului din Black Swan, film ce a obtinut numeroase premii, inclusiv un Oscar pentru actrita in rolul principal (Natalie Portman). Chiar daca Natalie Portman a fost vedeta filmului, Mila tot a reusit sa se faca remarcata. Aceasta productie cinematografica i-a adus alte contracte unde a interpretat roluri principale. Mila a jucat in unele dintre cele mai populare comedii lansate in 2012: Friends with Benefits si Ted.

Actrita pare sa fie in plina ascensiune. Anul acesta, a filmat pentru numeroase filme precum Oz: The Great and Powerful, Blood Ties si The Angriest Man in Brooklyn, pentru care inca filmeaza si care vor aparea in 2013. In plus, casa de moda Dior a ales-o drept imaginea colectiei din 2012.

Si in viata privata, actritei ii merge bine. Ea a fost recent fotografiata sarutandu-se cu Ashton Kutcher, intr-un parc din New York.



Actrita a fost tot anul in atentia presei asa ca nu e de mirare ca Esquire a ales-o drept cea mai sexy femeie din 2012.

Stirea a aparut in revista Esquire alaturi de un interviu si un pictorial incendiar; pe coperta, ea apare topless. Totusi, actrita nu lasa popularitatea sa o schimbe; considera ca este tot o fata normala, dupa cum declara in interviul pentru Esquire: "Ceea ce fac este cu totul altceva decat cine sunt. Mereu va ramane asa. [...] Cred ca daca m-as lasa influentata de toata nebunia asta, as uita cine sunt cu adevarat, si o mare parte din cine sunt azi este gratie parintilor mei. Nu vreau sa pierd asta. Niciodata. Pentru ca as fi extrem de dezamagita daca nu i-as face sa se simta mandri de mine".

Actrita completeaza lista unor nume celebre, vedete pe care Esquire le-a desemnat in trecut cele mai sexy femei. Printre acestea se numara Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Halle Berry si Rihanna (cea mai sexy femeie a anului 2011). Avand in vedere productiile in care o sa apara anul viitor, ramane sa vedem daca nu va fi aleasa si femeia anului 2013.

Articolul urmator
Băiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit civil! "Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor"
Băiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit civil! "Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor"
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?
Incepe quiz
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (38)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.