Miley Cyrus s-a logodit din nou cu fostul iubit!

Miley Cyrus s-a logodit din nou cu fostul iubit!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

De cateva zile, prin presa tabloida de peste Ocean, se zvoneste ca Miley Cyrus s-ar fi impacat cu fostul ei iubit, Liam Hemsworth. Relatia lor s-a infiripat in 2009, pe platourile de filmare ale filmului "The Last Song" si a durat 4 ani, in septembrie 2013 cei doi anuntand ca nu mai formeaza un cuplu.  

De atunci si pana in prezent, cei doi au tot incercat sa-si gaseasca fericirea si linistea in bratele altor parteneri. Paparazzi l-au surprins in urma cu 2 ani pe australianul Liam (25 ani) in bratele Eizei Gonzalez (25 ani), o actrita de origine mexicana. In acelasi an, Miley se afisa la bratul lui Patrick Schwarzenegger (22 ani), fiul lui Arnold  Schwarzenegger.  


Liam Hemsworth si Eiza Gonzalez

Patrick Schwarzenegger si Miley

Se pare insa ca aceste relatii pasagere, nu au reusit altceva decat sa ii faca pe Liam si Miley sa isi dea seama ca sunt facuti unul pentru altul! Fosta Hannah Montana a inceput sa poarte din nou inelul de logodna de 3.5 carate pe care l-a primit, in 2012, de la Liam Hemsworth, presa speculand ca cei doi s-ar fi impacat. Ba mai mult, Miley s-ar fi instalat deja in casa din Malibu a actorului.


2016

2012

Vedeta vrea sa se asigure ca absolut toata lumea vede bijuteria imensa de pe degetul sau, etaland ostentativ inelul opulent. 

In cursul zilei de luni, Miley chiar a postat un selfie pe Instagram si a avut grija ca din cadru sa nu lipseascainelul cu diamant.

Mai mult decat atat, potrivit UsWeekly, Miley si Liam au fost surprinsi "sarutandu-se si tinandu-se de mana" la o petrecere din Los Angeles. "Inainte (n.r. de marea impacare) au flirtat destul de mult, dar au evitat sa redeschida cutia pandorei, chiar daca la mijloc sunt niste sentimente foarte puternice", a dezvaluit o sursa pentru UsWeekly.  

Tu ce parere ai despre aceste zvonuri? Crezi ca Liam Hemsworth si Miley Cyrus formeaza un cuplu reusit?

Foto: Splashnews, Instagram

Articolul urmator
Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, s-a recăsătorit! Cine este frumoasa căreia i-a spus din nou "DA"
Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, s-a recăsătorit! Cine este frumoasa căreia i-a spus din nou "DA"
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.