Miley s-a tatuat pe talpi

Miley s-a tatuat pe talpi

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Credeai ca nu te mai poate surprinde nimic din partea lui Miley Cyrus? Artista care in ultimul timp a reusit sa socheze o lume intreaga datorita prestatiilor sale scenice scandaloase si vulgare, a postat pe Instagram o fotografie in care isi dezvaluie noul tatuaj realizat pe talpi!  

Se pare ca pentru Miley, aparitia pe coperta revistei Rolling Stone a reprezentat o realizare atat de mare, incat vrea sa isi aminteasca de acest moment mereu. Asa ca artista si-a tatuat pe talpi numele revistei, chiar in timpul interviului acordat acestei publicatii.

Ea i-a spus editorului Josh Eells, ca isi doreste sa faca "ceva distractiv" in timpul intalnirii lor. "Ma gandeam sa mergem la ‘laser tag', dar nu imi place! Am fi putut sa mergem la bowling, dar nu mai suntem in anii '90", a marturisit Miley.   

Acesta este unu dintre cele peste 19 tatuaje pe care cantareata le are deja. Desi majoritatea persoanelor care aleg sa isi faca tatuaje, le realizeaza cu un motiv bine intemeiat, Miley recunoaste ca atat ea cat si alte persoane din anturajul ei, aleg sa se tatueze de cele mai multe ori din motive absurde: "Oamenii isi fac tatuaje din cele mai stupide motive. Stiai ca Alec Baldwin si-a tatuat initialele H M (Hannah Montana)? Nu! Stai! E vorba de Stephen Baldwin! Mi-a marturisit ca este un mare fan al meu, iar eu i-am spus ca cei mai mari fani ai mei au tatuaje. Asa ca si-a tatuat H M pe umar", dezvaluie cantareata.

Miley Cyrus si-a tatuat pe piciorul drept "Rolling" si pe cel stang "$tone", dorind pe aceasta cale sa isi aminteasca pentru totdeauna aparitia sa provocatoare de pe coperta revistei.

Cantareata a acceptat sa pozeze topless pentru cel mai nou numar al publicatiei Rolling Stone. Fosta vedeta Disney a fost imortalizata iesind dintr-o piscina, avand machiajul intins pe fata, multe lanturi  si bratari din aur si bineinteles, limba scoasa.

Artista a ales sa vorbeasca putin si despre controversata sa prestatie de la VMA, spunand ca nu si-a dorit nicio clipa sa fie sexy: "Nici nu incercam sa fiu sexy. Daca voiam sa fiu sexy, probabil ca reuseam. Pot sa dansez mult mai bine de atat".  

Ce parere ai despre noul tatuaj al lui Miley Cyrus? 

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Cum arată mama lui Mario Fresh. Femeia are 50 de ani și a făcut furori cu o apariție pe rețelele sociale
Cum arată mama lui Mario Fresh. Femeia are 50 de ani și a făcut furori cu o apariție pe rețelele sociale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.