Modelul Miranda Kerr va lansa o piesa muzicala

Modelul Miranda Kerr va lansa o piesa muzicala

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Miranda Kerr a inregistrat un cover dupa Elvis Presley, impreuna cu artistul australian Bobby Fox. Cantecul, o versiune a melodiei "You're the Boss" care a aparut in 1964 pe coloana sonora a filmului "Viva Las Vegas", va fi lansat pe 14 martie pe iTunes.

Miranda Kerr si Bobby Fox

"De obicei cant doar in baie, dar Bobby Fox m-a convins sa inregistrez un duet cu el", a scris recent Miranda Kerr pe contul personal de Twitter. Totodata, modelul australian in varsta de 30 de ani a tinut sa isi linisteasca fanii, precizand ca nu se gandeste la o schimbare de cariera ci a acceptat sa inregistreze acest duet doar "pentru un pic de distractie".

Anuntul a fost facut si de Bobby Brown care a confirmat duet-ul tot pe Twitter: "Am convins-o pe Miranda sa inregistreze o melodie pentru viitorul meu album".

Piesa, care va fi lansata in mediul on-line in luna martie, va face parte din primul album lansat de actorul australian Bobby Fox. Actorul in varsta de 31 de ani, care s-a stabilit in Australia, a urcat in primul avion spre Noua Zeelenada pentru a se intalni cu Miranda Kerr, care participa la o sedinta foto, si a inregistrat un cover intr-o noapte.

"A fost extraordinar sa lucrez alaturi de Miranda. Ea nu a luat lucrurile prea in serios, a  intrat in personaj si s-a distrat de minune in studioul de inregistrari", a povestit Bobby Fox.

Interesul lui Kerr pentru muzica se trage de la bunica ei, care obisnuia adesea sa o acompanieze la pian, in timp ce Miranda canta langa ea.

Tu ce parere ai despre lansarea Mirandei Kerr in industria muzicala?

Sursa foto: Twitter

Articolul urmator
Cum se recuperează Elena Cârstea după AVC-ul suferit în februarie 2023: ” Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”
Cum se recuperează Elena Cârstea după AVC-ul suferit în februarie 2023: ” Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?
Incepe quiz
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.