Rihanna a lansat primul sau parfum barbatesc!

Rihanna a lansat primul sau parfum barbatesc!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Desi in ultima perioada a fost practic absenta din peisajul muzical, Rihanna nu a stat degeaba. Ea s-a pregatit intens pentru lansarea primului sau parfum barbatesc, Rogue Man.  

Desi cantareata a recunoscut ca a riscat destul de mult in momentul in care a decis sa lanseze pe piata un parfum exclusiv pentru barbati, are foarte mare incredere in acest proiect. De altfel, in urma cu cateva zile, extrem de entuziasmata, ea a postat pe Twitter urmatorul mesaj: "Este timpul pentru Rogue! Primul parfum barbatesc, va ajunge in sfarsit la voi! Este un vis devenit realitate pentru mine si sunt extrem de fericita sa fac un astfel de cadou barbatilor puternici... Se spune ca femeile nu ar trebui sa creeze parfumuri barbatesti... Eu sunt de parere ca noi suntem cele care "ii fortam" pe barbati sa poarte parfum! #ROGUEMAN".   

La lansarea noului sau parfum, Riri a purtat cea mai senzuala tinuta din garderoba sa, aratand mai degraba ca o dansatoare exotica. Ea a imbracat o bustiera neagra, cu perle albe, o fusta lunga si un kimono, toate purtand semnatura designerului Adam Selman.  

Cat despre Rogue Man, parfumul este deja disponibil in cadrul magazinelor Macy's la un pret mai putin piperat decat ne-am fi asteptat: 69 dolari. Cum isi descrie Riri noul parfum? "Un amestec complex de masculinitate si senzualitate". De atlfel, aceasta descriere este evidentiata si de sticla neobisnuit de mare a noului parfum, pe care Riri nici nu a putut sa o ridice cu o singura mana. 

Acesta este al cincilea parfum ce poarta semnatura Rihannei, ea lansand pana acum Reb'l Fleur, Rebelle, Nude si Rogue Woman. Creat de parfumierul Frank Voelkl, Rogue Man combina aromele lemnului de santal, cu note de patchouli, chihlimbar, mosc si tonka.

Foto: Twitter; Splashnews 

Articolul urmator
Povestea de viață a Angelei Moldovan, interpreta de muzică populară care s-a întors la primul soț după un al doilea mariaj eșuat
Povestea de viață a Angelei Moldovan, interpreta de muzică populară care s-a întors la primul soț după un al doilea mariaj eșuat
Ce fel de parfum ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de parfum ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.