Riri - exemplu negativ pentru fani

Riri - exemplu negativ pentru fani

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Rihanna este considerata un model negativ pentru fanii sai. De-a lungul timpului ea a socat din cauza aparitiilor sale scandaloase, dar si prin delcaratiile sale legate de consumul de marijuana. Insa totul a culminat cu fotografia pe care Rihanna a postat-o recent, in care apare cu doua tigari imense de marijuana in gura, pe care se pregatea sa le aprinda cu doua brichete.

Imaginea care ar trebui sa fie un semnal de alarma cu privire la influenta pe care cantareata o are asupra fanilor sai, a fost facuta publica de insasi Rihanna. Ea le-a impartasit celor peste 30 de milioane de admiratori de pe Twitter cum a decurs calatoria sa in Amsterdam.

Contul de Twitter al artistei, care este urmarit de foarte multi adolescenti, este plin cu fotografii in care Rihanna promoveaza snobismul si libertinajul.

Pe langa fotografiile ce o infatiseaza aproape dezbracata, Rihanna a starnit controverse din cauza unei poze in care artista calca pe o podea plina cu bani. Riri a fost acuzata si din cauza pasiunii sale pentru armele de foc, din cauza tatuajului sau cu un pistol, dar si a imaginii pe care aceasta a postat-o cu carcasa telefonului sau, pe care se regaseste imprimat tot un pistol. 

Pe langa toate aceste controverse, se mai adauga si faptul ca aceasta s-a impacat cu cel care a batut-o, dandu-le de inteles fanelor sale ca este bine sa ramana intr-o relatie in care partenerul are un comportament violent. 

Desi comportamentul Rihannei este de-a dreptul scandalos, ea este apreciata de fanii sai, care o idolatrizeaza si ii sustin deciziile. 

Tu ce parere ai despre artista? O consideri un model demn de urmat? 

Foto: Dailymail.co.uk

Articolul urmator
Viata lui Marcel Iureș, un monstru sacru al teatrului și cinematografiei românești
Viata lui Marcel Iureș, un monstru sacru al teatrului și cinematografiei românești
Spune-ne ce știi să gătești de la zero și îți spunem cât de bine te descurci în bucătărie
Incepe quiz
Spune-ne ce știi să gătești de la zero și îți spunem cât de bine te descurci în bucătărie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.