Robin Williams a murit! S-a sinucis? Afla detaliile!

Robin Williams a murit! S-a sinucis? Afla detaliile!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Actorul american Robin Williams, cunoscut in special pentru rolul sau din "Doamna Doubtfire", a fost gasit mort in propria casa si se pare ca este vorba despre o sinucidere.

Serviciile de urgenta au fost chemate la ora locala 11.55, dupa ce Robin Williams a fost descoperit fara suflare in locuinta lui din California. Politia informeaza printr-un comunicat ca "un individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, in varsta de 63 de ani, resident in Tiburon, California" si ca o cauza probabila a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere". De asemenea, politia a anuntat deja initierea unei anchete "cu privire la cauzele si circumstantele decesului".

Robin Williams

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, Robin Williams suferea de depresie. De asemenea, la inceputul lunii iulie, actorul, care a luptat in trercut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool. Williams nu mai bause alcool din 2005, insa intentiona sa "isi reinnoiasca angajamentul" de a continua programul de abstinenta.

Indragitul actor de comedie a fost vazut ultima data in viata de sotia sa, Susan Schneider, duminica seara, in jurul orei locale 22.00. Totodata, aceasta a transmis un comunicat prin care cere sa i se respecte viata privata in aceste moment grele.

"Inima mi-e franta. In numele familiei lui Robin, cerem sa ni se respecte viata privata in aceasta perioada de durere profunda. Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele moment de bucurie si rasetele oferite milioanelor de oameni", a declarat Susan Schneider.

Robin Williams

Actorul era casatorit cu Susan Schneider, care este grafic designer, din octombrie 2011. Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al lui Williams, care are trei copii: Zachary, cu prima lui sotie, Valerie Velardi, si Zelda si Cody, ce cea de-a doua sotie, Marsha Garces, de care a divortat in 2008.

Printre rolurile lui Robin Williams care au ramas in memoria cinefililor din lumea intreaga, le amintim pe cele din filmele "Cercul poetilor disparuti" sau "Doamna Doubtfire". Cel mai cunoscut rol al actorului este si cel care i-a adus premiul Oscar, doctoral Sean Maguire din "Good Will Hunting". De asemenea, Williams a mai fost nominalizat de trei ori la Premiul Oscar, pentru rolurile din "Regele Pescar", "Cercul Poetilor Disparuti" si "Buna dimineata, Vietnam".

In afara de Oscar, Robin Williams a mai fost distins cu numeroase alte premii, primind de sase ori Globul de Aur pentru filmele "Buna dimineata, Vietnam"(1987), "Regele Pescar" (1991) si "Doamna Doubtfire" (1993). Ultimul sau proiect cinematografic a fost lungmetrajul "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al treilea film din franciza "O noapte la muzeu", care va avea premiera in SUA pe 19 decembrie.

Sursa foto: Splashnews

Articolul urmator
Mama Laurei Cosoi a murit fulgerător! Ce mesaj sfâșietor a postat vedeta în online
Mama Laurei Cosoi a murit fulgerător! Ce mesaj sfâșietor a postat vedeta în online

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.