S-au batut pentru Halle Berry

S-au batut pentru Halle Berry

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Gabriel Aubry, fostul iubit al actritei Halle Berry a fost arestat in urma unui scandal dintre el si actualul iubit al acesteia, Olivier Martinez. Incidentul  a avut loc in casa lui Halle Berry de Ziua Recunostintei. Aubry a fost deranjat de faptul ca Martinez  s-a apropiat de el spunandu-i ca ar trebui sa treaca peste neintelegeri si l-a lovit foarte puternic. A urmat apoi o intreaga demonstratie de forte intre cei doi in urma careia atat Aubry cat si Martinez au fost transportati la spital pentru a le fi tratate ranile.

In urma acestui scandal, Gabriel Aubry a fost arestat pentru agresiune fizica, insa a fost eliberat la scurt timp dupa ce a platit o cautiune in valoare de 20.000 dolari.

Halle Berry si Gabriel Aubry inca se lupta in instanta pentru custodia fiicei lor Nahla, in varsta de doar 4 ani. Dupa toate cele intamplate, judecatorul a emis o restrictie potrivit careia Aubry nu are voie sa se apropie mai mult de 100 de metri de Nahla, Halle si Olivier.  

Halle si Gabriel s-au despartit in anul 2010 dupa o relatie de 4 ani. La scurt timp de la despartire, Berry a devenit iubita actorului francez Olivier Martinez cu care s-a logodit la inceputul acestui an.

Articolul urmator
Povestea de viață a lui Gabriel Gavriș (Gheboasă). Prin câte greutăți a trecut în copilărie
Povestea de viață a lui Gabriel Gavriș (Gheboasă). Prin câte greutăți a trecut în copilărie
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.