S-au despartit dupa doar 4 luni de relatie

S-au despartit dupa doar 4 luni de relatie

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vestea legata de divortul dintre actrita Gwyneth Paltrow si solistul trupei Coldplay, Chirs Martin, a reusit inevitabil, sa ne ia pe toti prin surprindere. Dupa 11 ani de casnicie, unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood, a decis sa puna punct unui mariaj care parea indestructibil. Nu a durat mult pana cand Chris Martin si-a gasit consolarea in bratele altei blondine, mult mai tinere decat el.

La scurt timp dupa ce Chris si Gwyneth au anuntat ca divorteaza, au aparut zvonuri legate de o posibila idila intre actrita de 24 de ani, Jennifer Lawrence, si cantaretul de 37 de ani. Diferenta de 13 ani dintre cei doi nu parea sa reprezinte un impediment, surse din anturajul proaspatului cuplu dezvaluind ca relatia dintre J.Law si Chris este destul de serioasa. Insa totul pare sa se fi naruit pentru Jennifer si Chris, care potrivit revistei People Magazine, nu mai formeaza un cuplu de cateva zile.

Se pare ca cea care ar fi facut o criza de gelozie ce a determinat-o sa puna piciorul in prag, a fost chiar tanara Jennifer Lawrence, care nu este nici pe departe atat de inocenta precum pare. Surse apropiate cuplului proaspat destramat, sustin ca ruptura s-a produs in momentul in care Jen a vazut imagini ce il infatisa pe Chris cu fosta lui sotie, Gwyneth. Chris si Gwyneth au fost surprinsi in urma cu cateva saptamani in Los Angeles, in timp ce luau cina. Pana aici, nimic neobisnuit. Picatura care a umplut paharul a fost insa gestul pe care Gwyneth l-a facut, in timp ce se indrepta spre casa. Blonda a tinuta sa-si manifeste afectiunea si l-a mangaiat pe Chris pe fata, lucru care se pare ca a scos-o din sarite pe Jennifer.

O alta sursa sustine ca de vina pentru aceasta ruptura neasteptata sunt programele lor foarte aglomerate: "Ei chiar se plac! Dar este foarte complicat din cauza programelor lor incredibil de aglomerate, care nu le permit sa petreaca foarte mult timp impreuna".

Indiferent care a fost cauza despartirii dintre solist si actrita, nu regretam decat un singur lucru: ca paparazzi nu au reusit sa surprinda nici macar un cadru cu fostul cuplu. Cei doi au stiut sa pastreze discretia si sa se fereasca de ochii curiosi ai jurnalistilor. Ei au fost totusi surprinsi de cateva ori, plecand separat din aceleasi localuri.

Zvonurile referitoare la o posibila relatie intre Chris Martin si Jennifer Lawrence au aparut inca din luna iunie a acestui an, la scurt timp dupa ce actrita pusese punct relatiei sale cu Nicholas Hoult. Nu-ti imagina ca actrita Gwyneth a stat cu mainile in san dupa despartirea de cel care i-a fost alaturi mai mult de un deceniu. Actrita de 42 de ani a fost vazuta in repetate randuri alaturi de Brad Falchuk, producatorul serialului "Glee", in care a jucat si ea pentru o scurta perioada de timp.

Foto: Splashnews

Articolul urmator
Bursucu, nuntă de poveste după 11 ani de relație. De ce a lipsit Teo Trandafir de la marele eveniment
Bursucu, nuntă de poveste după 11 ani de relație. De ce a lipsit Teo Trandafir de la marele eveniment
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?
Incepe quiz
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.