Surpriza zilei: Carmen Bruma este insarcinata!

Surpriza zilei: Carmen Bruma este insarcinata!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vedeta de televiziune a dezvaluit pe pagina sa de Facebook ca este insarcinata in 4 luni, iar tatal copilului este realizatorul tv Mircea Badea. Desi cei doi sunt impreuna de mai bine de 12 ani, ei au marturisit in repetate randuri ca nu au de gand sa se casatoreasca, dar nu au exclus niciodata posibilitatea unei eventuale sarcini.

Frumoasa prezentatoare tv se afla in primul trimestru de sarcina, urmand sa devina mamica in primavara anului viitor. Carmen a ales sa impartaseasca aceasta veste importanta fanilor sai prin intermediul Facebook-ului, ea postand un colaj de fotografii cu mesajul: "O sarcina e considerata sigura abia dupa primele 3 luni. Eu am reusit sa ajung in a patra. Stiu ca multi ar vrea sa ma vada cu burta dar, deocamdata, atat va pot oferi". Like-urile si comentariile pline de felicitari si ganduri bune din partea admiratorilor sai, nu au intarziat sa apara.

Carmen Bruma nu a putut sta departe de sala de fitness nici macar in primele luni de sarcina, intrucat in imaginea publicata pe reteaua de socializare, iubita lui Mircea Badea isi etaleaza noua silueta dupa o sesiune de exercitii fizice. Fanele sale nu au pierdut ocazia de a lauda silueta atletica a prezentatoarei tv, dar si faptul ca desi se afla intr-o luna destul de avansata de sarcina, burtica nu i se observa. 

Mircea Badea si-a manifestat bucuria in stilul sau caracteristic. Fiind extrem de discret cu viata sa personala, el a hotarat doar sa distribuie pe propria pagina de Facebook, fara niciun mesaj, fotografia in care Carmen a facut marea dezvaluire.

Foto: Facebook

Articolul urmator
Carmen Harra, predicții pentru Oana Roman și Marius Elisei. „Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el."
Carmen Harra, predicții pentru Oana Roman și Marius Elisei. „Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el."
Ce parte a zilei te reprezinta?
Incepe quiz
Ce parte a zilei te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.7 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Sorin (anonim)
    14 noiembrie 2013 14:02

    Abia astept sa-l aud pe Badea spunand ca Basescu e de vina!

    limba noastra-i o comoara (anonim)
    14 noiembrie 2013 10:10

    Saraca e insarcinata cu unul de 80 kg. Si de abia se vede?Cred ca iar uzul limbii aici e la capotolul optionale. Daca e insarcinata e insarcinata cu un copil nu cu un realizator tv.

    ioana (anonim)
    13 noiembrie 2013 21:09

    Ce e senzational in faptul ca nu se vede? Cumva matraguna asta incearca sa impuna noi standarde - gravida invizibila?

    petre (anonim)
    13 noiembrie 2013 16:04

    Cu cine?

    SAVU (anonim)
    13 noiembrie 2013 13:01

    Sa fie intr-un ceas bun!