Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se transforma in femeie

Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se transforma in femeie

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Unghii roz, par lung, ce starneste invidii, colanti modelatori si picioare complet epilate... acestea sunt primele schimbari pe care le-a adoptat Bruce Jenner, tatal vitreg al uneia dintre cele mai faimoase vedete din lume, Kim Kardashian. De cand s-a despartiti de mama surorilor Kardashian, Kris, Bruce si-a aratat adevarata fata. La propriu!

Bruce Jenner vrea sa devina femeie si, potrivit publicatiei In Touch, planuieste sa dezvaluie publicului intregul proces de transformare in luna ianuarie a anului viitor, sub forma unui documentar! Pentru ca nu vrea ca fosta lui sotie, Kris, sa profite de pe urma lui, Bruce nu vrea sa dezvaluie clipul respectiv in cadrul show-ului "Keeping up with the Kardashians", surse apropiate barbatului sustinand ca acesta planuieste chiar sa puna bazele propriului reality-show!

Satul sa traiasca o viata care nu ii apartie, tatal vitreg al surorilor Kardashian este hotarat sa-si exploateze la maximum latura feminina. Nu de putine ori a fost surprins de catre paparazzi cu unghiile pictate in nuante sclipitoare de roz sau si mai surprinzator, cu un sutien pe sub tricoul incredibil de mulat. "Vrea sa traiasca si arate precum o femeie! S-a saturat sa traiasca in minciuna, asa ca acum, tot ce isi doreste este sa fie el insusi", a marturisit o sursa pentru RadarOnline. Asta nu e tot! Barbatul in varsta de 65 de ani a inceput sa ia hormoni estrogenici si nu exclude posibilitatea de a se supune unei operatii de implant mamar.

Nu ar fi prima data cand Bruce Jenner ar recurge la serviciile medicilor esteticieni. In trecut, el a suferit o rinoplastie pentru a-si subtia nasul si nu de putine ori si-a facut liftinguri faciale care i-au schimbat complet infatisarea. Ba mai mult, cei care urmaresc emisiunea "Keeping up with the Kardashians" au avut ocazia sa vada momentul in care Bruce si-a vopsit parul, facandu-si cateva suvite in nuante mai deschise. 

Cum au reactionat cele doua fiice biologice ale barbatului in momentul in care au descoperit adevarata personalitate a tatalui lor? Kylie si Kendal Jenner isi iubesc si isi respecta atat de mult tatal incat sunt de acord cu orice decizie ar lua Bruce. Cat despre Kim, Kourtney si Khloe, fiicele lui vitrge, o sursa apropiata clanului Kardashian-Jenner sustine ca "ele incearca sa fie respectuoase".

Dupa aproape 23 ani de mariaj, Bruce Jenner si Kris, au decis ca este timpul sa proneasca pe drumuri separate. Chiar daca cei doi s-au despartit in urma cu 1 an, divortul lor s-a pronuntat abia pe 18 decembrie. Bruce si Kris au dorit sa pastreze discretia in ceea ce priveste motivul separarii lor. Chiar daca a avut cateva ezitari, bruneta a facut cateva declaratii legate de relatia ei cu barbatul care i-a fost alaturi atatia ani. "Am decis de comun acord ca asa va fi cel mai bine pentru noi si pentru familia noastra. Ma simt binecuvantata pentru ca l-am intalnit pe Bruce. Il ador si cu siguranta vom ramane prieteni", dezvaluia Kris anul trecut.

Tu ce parere ai despre cazul Bruce Jenner?

Foto: Splashnews

Articolul urmator
Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu a fugit din casa lui Silviu Prigoană! "Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu"
Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu a fugit din casa lui Silviu Prigoană! "Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu"
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.