Taylor Swift este spaima barbatilor!

Taylor Swift este spaima barbatilor!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Actorul Michael J. Fox a facut o marturisire suprinzatoare! El a declarat ca nu ar fi de acord ca fiul lui in varsta de 23 de ani, Sam, sa aiba o relatie cu Taylor Swift.

"Nu sunt la curent cu tot ce se intampla, insa stiu ca Taylor Swift scrie piese despre toti tipii de care se desparte, nu-i asa? Asta da mod de a-ti construi o cariera!", a spus actorul.

Nefiind la curent cu noutatile din showbizz, Fox spune ca daca fiul lui ar veni acasa cu Taylor Swift, probabil ca acesta nici nu ar recunoaste-o. Insa, actorul spune ca si-ar da seama daca Sam ar avea o relatie cu artista in momentul in care aceasta ar lansa o piesa despre el. 

Actorul are toate motivele sa creada ca Taylor se razbuna pe fostii iubiti prin melodiile ei. Imediat dupa ce s-a despartit de componentul trupei One Direction, Jason Styles, Swift a postat pe Twitter: "Inapoi in studio!".  

Se pare ca dupa toate aceste declaratii, Michael J. Fox s-a simtit vinovat pentru ceea ce a spus si ar fi contactat-o pe Taylor pentru a-si cere scuze. "Buna tuturor! Michael J. Fox a luat legatura cu mine si suntem in relatii bune acum. Va multumesc pentru ca mi-ati luat apararea", a postat Taylor pe Twitter.

Articolul urmator
Ozana Barabancea a aflat când va muri: „De ani de zile știu treaba asta”
Ozana Barabancea a aflat când va muri: „De ani de zile știu treaba asta”
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    strangerfromthedark13
    14 martie 2013 13:01

    e Harry Styles nu Jason ;)))))))