Top 6 vedete care miros urat si declaratiile lor socante

Top 6 vedete care miros urat si declaratiile lor socante

Andreea Gluh, redactor

Ii vedem pe covorul rosu si ne imaginam ca au parfumuri scumpe si o serie de angajati care sa le faca micile comisioane, cum ar fi transportul hainelor la spalatorie. In plus, cu siguranta au niste cazi imense, pline cu spuma, in care se relaxeaza dupa fiecare zi de filmare. Cel putin asa ne inchipuim noi. Adevarul este, se pare, cu totul altul. Colegii de platou si cunoscutii mai multor vedete au declarat ca igiena acestora lasa de dorit. Asadar, iata o lista cu sase vedete care miros urat si care fac niste declaratii socante in acest sens.

Robert Pattinson: Vampirii sclipesc si...miros

Acest sex simbol masculin a declarat ca nu are timp sa isi schimbe hainele, asa ca face acest lucru atunci cand nici el nu isi mai poate suporta "parfumul".

Johnny Depp: Un adevarat pirat nu se spala prea des

Acest actor are venituri de milioane de dolari gratie filmelor sale, insa se pare ca de la piratul pe care l-a interpretat a preluat obiceiurile proaste: dusurile nu sunt la ordinea zilei. 

Jessica Simpson: Oare apa de gura face minuni?

Cantareata si creatoarea de moda Jessica Simpson "s-a laudat" ca desi foloseste apa de gura si ata dentara zilnic, periuta de dinti este pusa la respect: da ochii cu ea doar de trei ori pe saptamana.

Matthew McConaughey: Prefera parfumurile naturale

Se pare ca acest actor nici nu vrea sa auda de deodorante, el spunand ca mirosul propriului corp este suficient.

Megan Fox: Curatenia nu este punctul ei forte

Poate ca Megan Fox este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, dar cand vine vorba de curatenie, diva nu mai este cap de lista. Ea se "lauda" ca este o regina a dezordinii si ca uita sa traga pana si apa la toaleta.

Brad Pitt: Prea multi copii, prea putin timp pentru a face dus

Se pare ca filmarile si familia numeroasa ii ocupa tot timpul lui Brad Pitt. Cu toate ca femeile suspina dupa acest sex simbol hollywoodian, este bine de stiut ca el nu este prieten cu apa.

Aceste sase vedete care miros urat nu sunt tocmai prietene cu igiena, asa ca este bine ca din acest punct de vedere sa nu le urmam exemplul. 

Sursa foto: www.stylebistro.com

Articolul urmator
Delia și-a îngrijorat fanii cu declarațiile făcute pe rețelele sociale: „Mă gândeam că dacă am un vierme din ăla în cap”
Delia și-a îngrijorat fanii cu declarațiile făcute pe rețelele sociale: „Mă gândeam că dacă am un vierme din ăla în cap”
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.