Top 7 cele mai inalte vedete de la Hollywood

Top 7 cele mai inalte vedete de la Hollywood

Andreea Gluh, redactor

Le vedem si le admiram mereu pe covorul rosu, ne plac tinutele lor si, uneori, le invidiem pentru felul in care arata. Este vorba, desigur, despre vedetele de la Hollywood. In timp ce unele dintre ele sunt mici de inaltime , la polul opus, se afla starurile care masoara peste 1.70 m, silueta lor fiind demna de cea a fotomodelelor.

Iata un top 7 al celor mai inalte vedete de la Hollywood!

7. Gwyneth Paltrow  - succes la inaltime

Cunoscuta actrita cu o dieta vegetariana si cu un talent deosebit de a intra in pielea unor personaje complexe masoara nu mai putin de 1.75 m. Daca stam bine sa ne gandim, ea este chiar scunda in comparatie cu alte vedete din cetatea filmului.



6. Charlize Theron - o frumusete pe catwalk si pe ecran

Blonda cu origini sud-africane a avut succes si in domeniul modellingului, gratie inaltimii pe care o are, 1.78 m, ea fiind vedeta multor campanii de beauty. 



5. Liv Tyler - mama, actrita si model de succes

Liv Tyler este inca un exemplu de vedeta la inaltime, care s-a bucurat de succes atat pe plan profesional, cat si in viata personala. Ca si Charlize Theron, ea masoara 1.78 m. Liv a marturisit in cadrul unui interviu ca, totusi, nu se sfieste sa poarte tocuri atunci cand ocazia o cere, desi statura sa ii eclipseaza pe cei din jur.



4. Taylor Swift - frumusete, voce si prestanta

Frumoasa Taylor nu are numai o voce uimitoare, ci si o silueta care o ajuta sa se faca remarcata pe podium. La cei 1.80 m ai sai, nici nu este de mirare!



3. Nicole Kidman - stralucire la inaltime

Nicole Kidman este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase actrite hollywoodiene, stilul sau fiind apreciat de catre marii designeri, care nu ezita sa o roage sa le poarte creatiile. Faptul ca masoara 1.80 m nu o impiedica sa poarte pantofi cu toc, mai ales ca, a spus ea mai in gluma, mai in serios dupa divortul de Tom Cruise, acest lucru ii face placere.



2. Jordin Sparks - un fotomodel altfel

Pe langa o voce deosebita si un talent actoricesc dovedit, Jordin Sparks este si unul dintre fotomodelele cu greutate. Inaltimea ei de 1.82 m o recomanda pentru aceasta din urma ocupatie.



1. Uma Thurman - o frumusete iesita din tipare

Poate ca nu are un chip cu trasaturi clasice, insa Uma Thurman are cu siguranta alte o mie de motive e mandrie. Pe langa o cariera de invidiat in cinematografie si aparitii in diferite campanii publicitare, Uma este si una dintre vedetele cele mai inalte de la Hollywood, masurand nu mai putin de 1.82 m.


Acum ca ti-am dezvaluit care este inaltimea acestor vedete din cetatea filmului, afla si ce staruri din Romania sunt scunde , insa se folosesc de acest lucru ca de un atu! 

Sursa: www.vh1.com; Sursa foto: stylebistro.com

Articolul urmator
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.