Tu ai ascultat noua piesa a Deliei?

Tu ai ascultat noua piesa a Deliei?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Delia e pusa pe fapte mari! Artista a facut echipa cu trupa Carla's Dreams si impreuna au dat nastere single-ului "Cum ne noi", care se bucura deja de aprecierea sutelor de fani. Desi piesa a fost lansata in cursul zilei de ieri, pe YouTube a strans deja peste 150.000 de vizualizari. Pe pagina de Facebook a Deliei, clipul piesei "Cum ne noi" se bucura deja de peste 2.447 like-uri si de sute de laude, semn ca aceasta colaborare va avea un real succes.

Noul material cu potential de hit, a fost compus de catre Carla's Dreams si produs de Play&Win. Delia se declara multumita de artistii din Republica Moldova, tinand sa dezvaluie faptul ca urmatorul sau single, pe care il va lansa cat de curand, este compus de aceiasi Carla's Dreams. "Ma inteleg foarte vine cu baietii de la Carla's Dreams. Sunt deosebiti in peisajul muzical. "Cum ne noi" este o piesa buna si este scrisa chiar de catre ei. Imi place sa colaborez cu ei, drept urmare, urmatorul meu single este scris tot de catre Carla's Dreams si este diferit fata de tot ce exista momentan pe radio. Este o piesa curajoasa", a marturisit Delia.

Cat despre Carla's Dreams, acestia s-au declarat la randul lor incantati de rezultatul final, colaborarea cu Delia fiind in planulor moldovenilor de foarte mult timp: "Ne-am dorit de foarte mult timp o colaborare cu Delia. Este o prezenta exceptionala in muzica romaneasca si reprezinta, atat pentru noi cat si pentru multi altii, un standard al vocii feminine", au dezvaluit acestia.

Tu ce parere ai despre colaborarea dintre Delia si Carla's Dreams? Iti place piesa "Cum ne noi"?

Foto: Facebook

Articolul urmator
Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber
Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?
Incepe quiz
Ce piesa vestimentara iti avantajeaza silueta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.