Uite cat de mult s-a schimbat fiica lui Michael Jackson!

Uite cat de mult s-a schimbat fiica lui Michael Jackson!

Eugenia Dinescu, redactor

Moartea lui Michael Jackson, in 2009, a lasat milioane de fani indurerati pe tot mapamodul, insa cea mai afectata persoana a fost chiar fiica acestuia, Paris. Avand doar 11 ani atunci cand tatal sau a incetat din viata, trauma resimtita de Paris a impins-o catre multiple tentative de suicid in 2013, urmate de o perioada de un an si jumatate petrecuta intr-o clinica de reabilitare din Utah. In prezent, Paris Jackson, acum in varsta de 17 ani, a reusit sa scape din ghearele alcoolismului si dependentei de antidepresive si ne surprinde nu doar cu o noua stare de spirit, ci si cu un look nou.



 2010  2015

Fiica lui Michael Jackson impreuna cu Debbie Rowe a publicat in urma cu doar cateva zile in urma pe contul sau de Instagram o fotografie in cinstea aniversarii a 2 ani de cand nu a mai incercat nicio substanta interzisa.  “Sunt atat de mandra sa va pot spune ca sunt “curata” de 2 ani de zile! Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa revin pe drumul cel bun, celor care m-au inspirat”, a fost mesajul pe care tanara l-a publicat alaturi de instantaneu.

Mai mult decat atat, tanara a impartasit o serie de fotografii in care apare alaturi de primul sau iubit, jucatorul de fotbal american Chester Castellaw. Tanarul de 18 ani se pare ca este o influenta pozitiva pentru Paris, iar momentele in care acestia apar impreuna nu lasa nicio urma de indoiala asupra afectiunii pe care si-o poarta unul altuia.


Prince, Paris si Blanket, in 2012

Schimbarile din viata fiicei lui Michael Jackson sunt reflectate si de noul look pe care sora lui Prince Jackson, in varsta de 18 ani,  si mezinul Blanket, in varsta de 13 ani, il adopta in prezent. Paris  s-a transformat intr-o adolescenta de o frumusete rapitoare, iar parul vopsit intr-o nuanta inchisa de brunet si suvitele de un rosu electric reusesc sa ii evidentieze trasaturile si stilul punk cu care se identifica.

Tu ce parere ai despre fiica lui Michael?

Articolul urmator
Nu se știe în presă ce salariu are Andreea Esca, dar s-a aflat ce venituri are fiica ei, Alexia Eram. Cu cât o plătește mama ei la revistă
Nu se știe în presă ce salariu are Andreea Esca, dar s-a aflat ce venituri are fiica ei, Alexia Eram. Cu cât o plătește mama ei la revistă
Cat de mult te subestimezi?
Incepe quiz
Cat de mult te subestimezi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.