Un cuplu celebru de la Hollywood asteapta primul copil!

Un cuplu celebru de la Hollywood asteapta primul copil!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Actorii Eva Mendes si Ryan Gosling, care au o relatie de trei ani, vor deveni parinti pentru prima data in doar doua luni. Actrita in varsta de 40 de ani este insarcinata in sapte luni, conform informatiilor aparute in presa de peste Ocean.

"Ea este pregatita sa devina mama de ceva vreme, iar faptul ca impartaseste aceasta experienta cu Ryan este un vis devenit realitate", a declarat un apropiat al cuplului pentru o publicatie americana.

Eva Mendes si Ryan Gosling

Cat despre protagonistul din "The Notebook/ Jurnalul", aceeasi sursa a afirmat: "Ryan a crescut fara tata. Intotdeauna a spus ca atunci cand va deveni tata, va fi prezent indiferent de situatie.

Zvonurile unei posibile sarcini au aparut inca din luna februarie, cand Eva a avut un incident pe Aeroportul International din Los Angeles. Atunci, ea a refuzat sa treaca prin filtrele de securitate cu raze X, motivand ca ar fi insarcinata. Ulterior, insa, Mendes a negat vehement zvonurile numindu-le "ridicole".

Acum, insa, sarcina sa a fost confirmata chiar si de cunoscuta prezentatoare de televiziune, Ellen DeGeneres, care a tinut mortis sa ii felicite pe viitorii parinti prin intermediul platformei Twitter.

"Felicitari pentru Ryan Gosling si Eva Mendes! Vor avea cel mai frumos, bilingv, pe jumatate super-erou, bine imbracat si romantic copil existent vreodata", a scris aceasta.

Eva Mendes, in varsta de 40 de ani, si Ryan Gosling, in varsta de 33 de ani, formeaza un cuplu din 2011. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Destine la rascruce/ The Place Beyond the Pines", in regia lui Derek Cianfrance.

Articolul urmator
Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil
Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.