Vesti noi despre fiica lui Whitney Houston: a deschis ochii!

Vesti noi despre fiica lui Whitney Houston: a deschis ochii!

Eugenia Dinescu, redactor

Vestile despre evolutia starii fiicei de 21 de ani a lui Whitney Houston si Bobby Brown au fost destul de contradictorii de cand a fost gasita in stare de inconstienta in cada plina cu apa din resedinta sa din Roswell, dar iata ca un strop de speranta incepe sa se intrevada pentru Bobbi Kristina Brown.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune american Fox 5, matusa Kristinei, Leolah Brown, a declarat ca nepoata ei a deschis ochii. Desi specialistii in neurologie nu considera acest lucru drept un semn relevant pentru posibilitatea unei ameliorari, matusa Leolah a declarat ca familia “inca mai spera” la o revenire miraculoasa din coma profunda in care Bobbi Kristina se afla momentan. “Sunt atatea semne imbucuratoare care ne arata ca o sa isi revina, in pofida tuturor lucrurilor care se spun despre ea pe Internet”, a spus matusa lui Bobby Brown. “Krissi este bine, in acest moment”, a continuat ea.

Rugata sa ofere mai multe detalii despre starea in care Bobbi Kristina afla, Leolah Brown a confirmat faptul ca nepoata ei “continua sa ramana conectata la aparatele care o tin in viata”. Chiar daca tanara de 21 de ani depinde inca de aparate, matusa ei afirma: “Stim ca deschide ochii, acest lucru este adevarat. Mai sunt si alte lucruri pe care le face. Krissi este bine momentan”, a adaugat ea.

Desi in presa straina s-a vehiculat ipoteza conform careia Bobbi Kristina urma sa fie deconectata de la aparate la aceeasi data la care a murit si Whitney in urma cu 3 ani, o sursa din interiorul familiei a infirmat aceste zvonuri. De asemenea, Leolah Brown nu crede in ipoteza unei tentative de suicid a Kristinei, cauzata de o depresie severa pe fondul mortii mamei sale: “Krissi nu ar face niciodata o asemenea fapta. Iubea prea mult viata. Avea atatea lucruri de facut. Avea toata viata inainte.”

Intre timp, Departamentul de Politie din Roswell a confirmat faptul ca ancheta desfasurata pentru a determina circumstantele care au condus la spitalizarea Kristinei este de ordin criminalistic si investigatia se afla inca in derulare. Momentan nu exista nicio persoana suspectata si nimeni nu se afla sub acuzare, desi circumstantele bizare, similare cu cele ale mortii lui Whitney, care au dus la incidentul in urma caruia Bobbi Kristina a ajuns sa depinda de aparate pentru a trai, raman inca incerte.

Tu ce crezi ca s-a intamplat cu fiica lui Whitney Houston?

Articolul urmator
Totul despre adolescența tulburătoare a lui Dorian Popa: „Mamișor a noastră s-a descurcat cu noi cu bănci, cu credite, cu chin”
Totul despre adolescența tulburătoare a lui Dorian Popa: „Mamișor a noastră s-a descurcat cu noi cu bănci, cu credite, cu chin”
Ce secret ascund ochii tăi?
Incepe quiz
Ce secret ascund ochii tăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.