Vestea care a zguduit România! Cel mai discret și stabil cuplu de vedete divorțează?!

Vestea care a zguduit România! Cel mai discret și stabil cuplu de vedete divorțează?!

Redactor Divahair.ro

O știre bulversantă și total neașteptată s-a răspândit ca fulgerul prin lumea modenă din România. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit și urmează să divorțeze, după circa 12 ani de căsătorie. Se pare că actorul s-a mutat deja de 4 luni de zile din casa pe care o împărțea cu Ioana și fetița lor Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

Contactată de jurnaliștii de la Libertatea, Ioana Ginghină nu a confirmat sau infirmat despărțirea și iminentul divorț, spunând doar că „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”.

Cu toate acestea, textul postat pe blogul său lasă să se înțeleagă că a ei căsătorie a ajuns la final: „Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”.
Cei doi nu au mai fost de ceva vreme văzuți în public și nu au mai postat fotografii împreună de luni bune. De asemenea, orice legătură oficială cu Alexandrul Papadopol pe profilul ei de Facebook a dispărut.

Persoane din apropierea cuplului – prieteni, vecini – susțin, totodată, că, deși locuiesc separat, cei doi actori nu au depus actele de divorț.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cât câștigă un lucrător comercial în România? Ce salarii au oamenii care pun produsele la raft și nu numai
Cât câștigă un lucrător comercial în România? Ce salarii au oamenii care pun produsele la raft și nu numai
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.