Vești bune pentru români: se măresc salariile!

Redactor Divahair.ro

Ministrului Muncii, Marius Budăi, a făcut aseară, 10 iunie, prezent fiind la o emisiune a postului TV B1, un anunț care a adus bucurie în sufletele multor români: vor urma noi creșteri salariale.

Budăi fusese chemat în emisiune pentru a face un update asupra relațiilor României cu Fondul Monetar Internațional, după ce reprezentanții instituției au avertizat că Guvernul a crescut pensiile și salariile, ceea ce a dus la destabilizarea economiei României. De asemenea, aceștia au recomandat Guvernului să renunțe la creșterile masive de salarii, în favoarea finanțării investițiilor, sugerând înăsprirea politicii monetare.

Cu toate acestea, Ministrul român al Muncii a mărturisit că a reușit să le demonstreze acestora că au greșit, făcând estimări eronate în privința României: „Ultima imagine pe care le-am pus-o domnilor de la FMI în prezentare a fost cu estimările lor de creștere economică pe ultimii ani și realitatea economică din România, ceea ce s-a întâmplat. Nu prea au avut răspuns domnii. S-a dovedit că ei au estimat greșit și estimările noastre și în 2017 au fost mai pesimiste decât ce s-a întâmplat”

Concluzia lui Budăi reprezintă, totuși, o veste bună pentru români. Întrebat dacă Guvernul a renunțat la orice creștere salarială, ministrul a răspuns: „Sub nicio formă. Românii ne-au dat o lecție la aceste alegeri, dar noi nu ne răzbunăm pe români. Noi am promis, avem un program de guvernare. (...) Atât timp cât ne-am asumat anumite chestiuni nu avem de ce să ne oprim.

 

Articolul urmator Atenție, români! Avertizare ANPC cu privire la cozonacul din comerț

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.