Vești îngrijorătoare pentru legenda muzicii rock! Mick Jagger va fi operat pe inimă!

Vești îngrijorătoare pentru legenda muzicii rock! Mick Jagger va fi operat pe inimă!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii trece zilele acestea prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Mick Jagger, căci despre el este vorba, va fi operat la inimă cât de curând. Solistului trupei The Rolling Stones, în vârstă de 75 de ani, i se va înlocui o valvă cardiacă sau pentru montarea unui stent.

Concert The Rolling Stones

La finalul săptămânii trecute, legendarii rockeri au anunțat fanii că îşi anulează concertele din Statele Unite ale Americii și Canada – programate să înceapă pe 20 aprilie şi să dureze până pe 29 iunie, din cauza unei probleme de sănătate a lui Jagger.

La o zi după ce a fost făcut anunțul, Mick Jagger a fost fotografiat la plajă, unde petrecea timp în compania iubitei sale actuale, balerina Melanie Hamrick, și cei doi copii ai lor.

The Rolling Stones vânduseră deja peste un million de bilete pentru cele 17 concerte care alcătuiau turneul „No Filter“. Fanii au fost sfătuiți să-şi păstreze biletele și să nu le returneze, deoarece rămân valabile pentru viitoarele date care vor fi stabilite după ce Jagger va putea să se întoarcă pe scenă: „Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate celor care au bilete la acele concerte. Dorim să-i asigurăm pe fani că tichetele vor fi valabile pentru datele reprogramate care vor fi anunţate în curând“.

Rockerul a lăsat și el un mesaj fanilor pe Twitter: „Îmi pare rău pentru toţi fanii noştri din America şi Canada care au cumpărat bilete, nu-mi place să vă dezamăgesc aşa. Sunt devastat că trebuie să amân turneul, dar voi munci foarte mult pentru a reveni pe scenă cât pot de repede. Încă o dată, vă cer scuze tuturor“.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Vlad Țepeș era vegan. Există un studiu care a pus toate dovezile pe masă
Vlad Țepeș era vegan. Există un studiu care a pus toate dovezile pe masă
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.