Viața bate filmul! Un preot a fost arestat pentru că a vândut bilete de intrare în Rai

Redactor Divahair.ro

Oh, sfântă infracțiune! La asta nu ne-am fi gândit niciodată, sună a scenariu de film! Tito Watts, un pastor din Zimbabwe, și soția sa, Amanda, au fost arestați pentru vânzarea unor "bilete către Rai".

Potrivit poliției, pastorul și soția lui i-au înșelat pe credincioșii parohiei lor, făcându-i să cumpere bilete în valoare de 500 de dolari, care să le permită intrarea în Rai, fără să mai treacă prin momentul Judecății de Apoi. Astfel, cei doi au fost arestați pentru înșelăciune.

"Nu-mi pasă ce spune poliția. Biletele sunt de aur solid ... Chiar Iisus a fost cel care mi le-a dat, în spatele KFC, și mi-a spus să le vând, ca să-mi aducă niște bani pentru a merge în spațiul cosmic. Am întâlnit un extraterestru pe nume Stevie, care a spus că, dacă am face rost de toți banii necesari, m-ar duce pe mine și pe soția mea cu farfuria zburătoare pe planeta lui, care este făcută în întregime din cocaină. Poți să fumezi cocaină de care vrei ... fără să dai vreun ban. Deci, încercați să trimiteți un om nevinovat la închisoare și să vedeți ce se întâmplă. Ar trebui să-l arestezi pe Iisus pentru că el mi-a dat biletele de aur și mi-a spus să le vând. Sunt dispus să port un microfon și să iau legătura cu Iisus…" – cam asta spune poliția că a fost declarația oficială a pastorului în momentul arestului.

Rai

Ofițerii au confiscat peste 10000 de dolari cash, droguri și un pui de aligator.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Mai există speranță! A fost cerută în căsătorie chiar la linia frontului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.