Zi tristă în lumea artistică: Plácido Domingo s-a retras!

Zi tristă în lumea artistică: Plácido Domingo s-a retras!

Cristina Gherghina

Celebrul cântăreț de operă Plácido Domingo se confruntă cu probleme destul de serioase în ultima vreme. Tenorul spaniol a decis să se retragă din spectacolele de la Metropolitan Opera din New York în urma mai multor acuzații de hărțuire sexuală. Plácido Domingo urma să aibă prima apariție pe scena americană de la izbucnirea scandalului, acesta făcând parte din distribuția "MacBeth". 

În urma acestor acuzații, mai multe companii au anulat concertele pe care tenorul le avea planificate, iar Met Opera a transmis printr-un comunicat faptul că "Met Și domnul Domingo au căzut de acord că acesta trebuie să se retragă."

placido domingo

Sursă foto: Facebook

20 de femei au declarat că tenorul s-a comportat neadecvat față de ele, acuzându-l pe Domingo de hărțuială, atingeri, tentative de sărut, apeluri efectuate la ore târzii, dar și faptul că le amenința să le distrugă carierele dacă acestea îl refuzau.

Atât purtătoarea de cuvânt a tenorului, cât și Plácido Domingo neagă aceste acuzații, susținând faptul că Associated Press a făcut publice aceste declarații pentru a denigra imaginea artistului. 

“Acuzaţiile acestor persoane anonime care datează de acum 30 de ani sunt profund îngrijorătoare şi, aşa cum au apărut, inexacte. Chiar şi aşa, este dureros să aud că am fost capabil să enervez pe cineva sau le fac să se simtă inconfortabil, indiferent de cât timp am făcut-o şi în ciuda celor mai bune intenţii ale mele. Cred că toate interacţiunile mele şi relaţiile au fost întotdeauna acceptate şi consimţite. Oamenii care mă cunosc sau care au lucrat cu mine ştiu că nu sunt o persoană care poate răni, jigni sau jena pe cineva în mod intenţionat”, a declarat Domingo atunci când scandalul a izbucnit.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
O femeie și-a ars rochia de mireasă după ce a divorțat de soțul ei
O femeie și-a ars rochia de mireasă după ce a divorțat de soțul ei
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.