Zi tristă pentru lumea muzicală: cântăreața country Kylie Rae Harris a murit într-un accident de mașină înfiorător

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Un star în plină ascensiune al muzicii country a pierit într-un mod înfiorător miercuri, într-un carambol cu trei mașini. Cântăreața Kylie Rae Harris avea numai 30 de ani și tot viitorul înainte! În înfiorătorul accident produs miercuri în New Mexico, o adolescentă de 16 ani care conducea una din celelalte 2 mașini implicate, și-a pierdut și ea viața. Șoferul celui de-al treilea autoturism a scăpat cu viață.

Cu câteva ore înainte de accidental care i-a curmat viața a mărturisit celor care o urmăresc pe Twitter că nu are îndeajuns de multă benzină să ajungă la destinație – un festival la care urma să cânte. Ca un făcut, a urmat după o confesiune cel puțin șocantă: „Tocmai am ajuns în Taos. Cânt la festivalul de aici. Iubesc acest festival. Pentru cei care nu știu… Bunicii mei au locuit aici, unchiul meu încă trăiește aici, dar toți apropiații, cu excepția unchiului meu, au murit, inclusiv tatăl meu și încep să plâng atunci când conduc pe aceste drumuri… Conduc de aproape 12 ore, credeți că e epuizant și plictisitor, însă în ultimele ore am condus doar prin munți, amintindu-mi cum, copil fiind, stăteam pe bancheta din spate, când făceam aici excursii alături de tatăl meu, era minunat”
Citeşte întreaga ştire: Cântăreața Kylie Rae Harris a murit într-un carambol cu trei mașini. Destinul artistei, frânt la doar 30 de ani

 

Articolul urmator Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.