10 accesorii care au făcut furori în anii '90 şi care se poartă în 2016!

Marţi, 02.08.2016
de Andreea Baluteanu

Am stabilit deja: hainele inspirate de anii '90 fac furori acum! Ce poate fi mai distractiv decât să porţi piesele vestimentare care te fascinau în copilărie sau în adolescenţă? Să aduci la lumină accesoriile care te pasionau în acea perioadă!

Direct din cea mai lipsită de griji epocă a vieţii noastre, îţi prezentăm 10 accesorii care s-au îmbarcat în maşina timpului şi au călătorit până în prezent! Sperăm că le-ai păstrat într-o cutiuţă cu amintiri, pentru că sunt pe val acum!

10 accesorii din anii '90 care se poartă acum!

Colierele choker

Probabil cel mai iubit item al anilor '90 din prezent sunt colierele choker! Nu ne mai pasă că ne strâng de gât, atunci când le vedem pe Gigi Hadid şi Kendall Jenner cum le asortează la absolut orice ţinută! Vestea bună este că aceste accesorii pot fi la fel de bine purtate şi la ţinute glam, aşa cum ne învaţă Taylor Swift!

Inele care îşi schimbă culoarea în funcţie de dispoziţie

Aşa numitele mood rings, inelele care îşi schimbau culoarea în funcţie de dispoziţie, erau arhicunoscute în primii noştri ani de viaţă. Le-am purtat după primul sărut cu băiatul de care ne plăcea sau înainte de teza la mate. Scoate-le de la naftalină, pentru că sunt mai hot ca oricând. Sperăm să îţi indice fericirea pe toate planurile!

Lănţişoare cu nume

Nici nu mai conta dacă erai sau nu cea mai populară fată din cartier, toată lumea îţi ştia numele graţie lănţişoarelor cu litere! Din plastic sau metale, aceste bijuterii te plasau „în rând cu lumea” şi erau cea mai importantă captură de la mare. Khloe Kardashian a dat tonul modei, iar aceste amintiri dragi ale anilor '90 revin în forţă printre accesoriile în vogă în 2016.

Slap bracelet

Mai ţii minte brăţările care te pocneau peste încheieturi, strângându-se în jurul tău ca o menghină? Datorită lor (sau din cauza, depinde de caz) am învăţat că frumuseţea presupune suferinţă. Azi le reprimim cu bucurie între accesoriile care se poartă în 2016!

Colierele „bomboane pastelate”

Îţi venea să le mănânci, dar începuseşi de atunci să înţelegi semnificaţiile cuvântului cură, aşa că te abţineai. Le culegeam tot de la mare şi le asortam cu outfituri ultracolorate!

 

O fotografie postată de @mychocolate_heaven pe

Inele cu ştampilă

Le câştigam la pufuleţii cu surprize şi le foloseam mândre pentru a ne colora caietele de la şcoală (uneori şi pereţii sufrageriei). Au revenit la modă între accesoriile din 2016!

Brăţări colorate din mărgele

Nu vom uita niciodată primele brăţări colorate din mărgele, cumpărate în excursia din clasa a cincea. Vestea bună? Le purtăm şi acum, la outfituri sport cu influenţe urbane!

Piercingul din buric

Ne-am rugat părinţii ani întregi să ne lase să le purtăm, apoi au dispărut fulgerător din modă. Este timpul să le readuci în atenţie: cine ştie, poate în curând vor depăşi în popularitate tatuajele!

Inelul de picior

Nu numai degetele de la mână meritau să fie frumos împodobite, dar şi cele de la picioare! Adoram să ne mândrim cu ele la mare, iar acum le purtăm din nou cu nostalgie!

Colierul celor mai bune prietene

Bijuteriile care afirmau clar şi răspicat cine cu cine este „best friends” ne-au marcat adolescenţa, iar acum şi-au recâştigat locul între accesoriile din 2016!

Tu ce părere ai despre renaşterea anilor '90? Vei purta aceste accesorii în 2016 din nostalgie sau din datorie faţă de modă?

Surse foto: Splashnews, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!