50 de ani de existenta GIGI COSMETICS

Cecilia Barlea

      GIGI Cosmetic Laboratories a fost fondată în anul 1957 în Tel-Aviv de către eruditul farmacist israelian Eliezer Landau, în prezent fiind una dintre cele mai mari companii de cosmetică profesională din lume şi lider în acest domeniu în Israel. Numele companiei a fost ales de fondatorul acesteia, inspirat din filmul de mare succes "GIGI", legendar pentru prestaţia de excepţie a fermecătoarei actriţe americane Lesley Caron şi câştigător a 9 premii Oscar.

      De-a lungul celor 50 de ani dedicaţi creării de frumuseţe, GIGI Cosmetic Laboratories a acumulat experienţe şi cunoştinţe vaste în domeniul cercetării şi dezvoltării produselor de îngrijire, punând un mare accent pe adaptarea liniilor de produse la toate tipurile de ten şi la condiţiile vieţii moderne, iar rezultatele sunt uimitoare.

      Fiind cea mai mare şi cea mai prestigioasă companie producătoare de cosmetice profesionale din Israel de mai mult de 20 de ani, GIGI Cosmetic Laboratories deţine în prezent în jur de 70% din domeniul cosmeticii profesionale din Israel sub conducerea celei de-“a doua generaţii” reprezentată de fiul fondatorului, Ron Landau. GIGI Cosmetic Laboratories exportă cele peste 400 de produse de îngrijire a tenului în peste 25 de ţări ale lumii: SUA, Canada, Japonia, Anglia, Franţa, Spania, Italia, Grecia, Ungaria - unde cuprinde peste 60% din cosmetica profesională, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Moldova, etc., iar acum şi în România. Un mare atu al GIGI Cosmetic Laboratories este prezentarea produselor într-o mare diversitate de game, fiind distribuite atât în saloane de frumuseţe şi clinici de dermatologie şi estetică, cât şi consumatorilor finali, pentru acasă, în scopul continuării tratamentului început de esteticiană sau de către medicul dermatolog.

      Existenţa de 50 de ani a companiei este marcată de momente istorice revoluţionare menite să-i argumenteze valoarea incontestabilă, prestigiul, profesionalismul, încrederea publicului, loialitatea faţă de consumatori şi, nu în ultimul rând, faptul că este lider în inovaţie în cosmetica profesională din întreaga lume:
 • 1957 Se înfiinţează în Israel prima companie producătoare de cosmetice profesionale 1966 Cosmeticienele încep să vândă produse pentru continuarea tratamentului acasă


 • 1972 Pentru prima dată în Israel GIGI Cosmetic Laboratories foloseşte ca materie primă Aloe Vera


 • 1985 Avizat ca singurul producător autorizat în folosirea Placentei ca materie primă pentru fabricarea produsele cosmetice în Israel


 • 1988 GIGI Cosmetic Laboratories îşi declară grija şi atenţia faţă de mediul înconjurător, utilizând numai ambalaje reciclabile


 • 1993 Prima companie din lume care încorporează oxigenul în fabricarea produsele cosmetice (linia Vitality Oxygen)


 • 2001 Pune bazele Academiei GIGI, academie atestată de Ministerul Muncii din Israel pentru eliberarea diplomelor de licenţiat în cosmetologie, în asociere cu Universitatea Derby din Marea Britanie


 • 2003 Prima companie din lume care creează serumul ce înlocuieşte Toxina Botulinică (Botox) şi îl denumeşte Biotox, schimbându-i apoi numele în Biozon A


      Dat fiind statutul său de lider în cosmetica profesională, compania GIGI Cosmetic Laboratories colaborează cu cei mai renumiţi oameni de ştiinţă, chimişti, farmacişti şi medici din domeniu, fapt ce-i permite să fie competitivă, să-şi menţină poziţia de top şi să continue să lanseze cel menţină poziţia de top şi să continue să lanseze cel puţin o linie completă de tratament în fiecare an. Relaţia apropiată şi specială dintre GIGI Cosmetic Laboratories şi Compania Perrigo (unul dintre cei mai mari producători de produse farmaceutice din lume şi cel mai mare producător din lume al medicamentelor şi produselor nutriţionale OTC) facilitează tendinţa inovatoare a companiei de a fi prima în actualizarea informaţiilor cu referire la ingredientele farmaceutice active aprobate pentru a fi folosite în cosmetică, şi, totodată, prima care le implementează.

      Este poate de prisos a se menţiona faptul că fiecare produs în parte este testat dermatologic în cele mai mari laboratoare şi institute din domeniu, avizat de Ministerul Sănătăţii din Israel şi conform cu cele mai înalte standarde internaţionale înainte de a fi pus spre vânzare. Întregul proces tehnologic se bazează pe un control riguros asupra calităţii produselor, pe condiţii superioare, ultramoderne de fabricaţie, respectând în acelaşi timp cele mai stricte standarde cu privire la protejarea mediului înconjurător. Produsele GIGI se bazează pe ingrediente naturale şi sunt fabricate prin tehnici speciale. Eficienţa produselor GIGI, calitatea şi notorietatea acestora sunt dovedite prin rezultatele finale vizibile rapid. Toate ambalajele sunt reciclabile, iar produsele nu sunt testate pe animale.

      GIGI Cosmetic Laboratories îşi păstrează şi astăzi spiritul de familie. Doamna Agnes Landau este proprietara companiei, iar fiul, Ron Landau, este Director General.

      Obiectivul declarat al companiei GIGI Cosmetic Laboratories este să continue extinderea în întreaga lume şi să menţină acel spirit special, viziunile şi valorile care au făcut-o să devină unul dintre liderii de necontestat în cosmetica profesională:

Credibilitate Profesionalism Încredere Siguranţă Eficienţă Inovaţie Loialitate


      Anul acesta Gigi Cosmetic Laboratories împlineşte 50 de ani, ocazie unică pentru a sărbători acest eveniment la JW Marriott Bucharest Grand Hotel în data de 13 iulie 2007.

      Ne face o deosebită bucurie să fim gazdele acestei gale şi să ne bucurăm împreună cu invitaţii noştri de seamă în această zi specială :
 • Domnul Ron Landau, Director General şi Preşedinte GIGI Cosmetic Laboratories


 • Doamna Doctor Dana Jianu, Medic primar chirurgie plastică, Doctor în Medicină


 • Profesor Doctor Simon Benita, profesor în Farmacologie, Facultatea de Farmacie - Hebrew University of Jerusalim, Consultant Ştiinţific GIGI Cosmetic Laboratories


 • Doamna Ronit Hadadi, Estetician, Master în Kinetoterapie şi Masaj, Instructor Internaţional GIGI Cosmetic Laboratories


      Şi nu în ultimul rand, Elwira Duda şi Mihai Petre, dansatori profesionişti, campioni ai României, semifinalişti în Cupa Mondială si finalisti in Cupa Europeana de Dans.
Articolul urmator Cel mai fierbinte accesoriu al anilor '90 revine în forță în anul 2022. Despre ce este vorba și cum se poartă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (45)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
  liliana (anonim)
  18 februarie 2009 14:02

  * o o My AttachmentsADVERTISEMENTGo to Previous message | Go to Next message | Back to MessagesMark as Unread | Print Flag this messageCrema ochi GIGIFriday, February 13, 2009 7:12 AMFrom:"Liliana Petrovici" Add sender to ContactsTo:office@gigicosmetics.roBuna ziua,Nu stiu daca mesajul acesta ajunge unde trebuie , dar vreau sa va spun ca am cumparat o crema de ochi GIGI cu vitamina e si sunt foarte dezamagita.( Dupa ce am folosit o crema de fata cu aloe vera si am fost multumita, m-am gandit sa folosesc si alte produse cosmetice din aceeasi gama). Asadar am cumparat o crema de ochi si la a doua sau a treia utilizare din tub nu a mai iesit crema ci lichid (fara nici o consistenta), apoi aer si iar lichid si aer si tot asa.Este un tub si nu alt soi de recipient care eventual ar trebui agitat inainte de utilizare, iar produsul este crema.Cutia a fost sigilata si termenul de valabilitate este 2010.Magazinul de la care am cumparat este in Buzau si distribuie mare parte din gama dvs. de produse , nu este vorba de produse contrafacute.Prin aceasta sesizare nu urmaresc nimic altceva decat sa va atentionez, deoarece consider ca atata vreme cat doriti ca afacerea d-vs. sa se mentina si chiar sa se dezvolte este important sa stiti si parerea consumatorilor.