And the winner is...

Necunoscut

      Pe planeta Hollywood totul se invarte in jurul serii de decernare a premiilor Oscar. Castigatorii de anul acesta au fost o surpriza si Academia a impresionat si de aceasta data prin corectitudine si printr-un spectacol stralucitor prezentat de nastrusnica Ellen DeGeneres. Si iata castigatorii celor mai importante categorii:


  • “The Departed” a castigat premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu si cel mai bun montaj, situandu-se fara replica pe primul loc in top.
  • Cea mai buna actrita intr-un rol principal s-a dovedit a fi Helen Mirren cu rolul din “The Queen”, urmata de Jennifer Hudson, cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru rolul din “Dreamgirls”.
  • Cel mai bun actor intr-un rol principal a fost o mare surpriza: Forest Withaker cu rolul din “The Last King of Scotland”, urmat de castigatorul premiului pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar Alan Arkin cu rolul din “Little Miss Sunshine”.
  • La costume a castigat detasat Oscar-ul pentru cele mai bune costume “Marie Antoinette”. Noaptea de Oscar defineste stralucirea si glamour-ul specific universului minunat al filmului, cu starurile sale care isi dovedesc maiestria si bunul gust in materie de stil. Intrebarea care se repeta peste tot pe covorul rosu este: Pe cine porti?. Si am avut raspunsuri. Pe 25 februarie covorul rosu a fost intesat de cele mai frumoase creatii ale celor mai mari designeri.
      Armani a fost reprezentat cel mai bine pe covor, purtat in rochii maiestuoase si pline de feminitate de catre Beyonce, Cate Blanchett si in costume masculine si fermecatoare de catre Leonardo di Caprio, Clint Eastwood, John Travolta, Clive Owen, Mark Wahlberg.
      Oscar de la Renta a fost preferat de catre frumuseti ca Jessica Biel si Jennifer Hudson, pe cand Valentino a imbracat pe minunatele actrite Cameron Diaz, Anne Hathaway si Kate Winslet. Au mai aparut pe covorul rosu creatii de la Versace (Penelope Cruz, Will Smith), de la Zac Posen (Portia de Rossi, Gwyneth Paltrow), Prada (Meryl Streep), Chanel (Kirsten Dunst).
      Coafurile, desi s-au ridicat la rang de arta, s-au preferat simple, stilurile cele mai intalnite fiind cocul simplu prins in crestet, cu suvite ondulate (Jessica Biel, Cate Blanchett, Penelope Cruz) sau lasat liber, intins si stralucitor (Beyonce, Cameron Diaz, Anne Hathaway, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow).

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.