Adevarata Stare de Bine

Aşa arată jeanşii care nu se pătează

Miercuri, 12.04.2017
de Violeta Ieremie

Hainele albe sunt plăcute şi exprimă prospeţime, dar cer foarte multă atenţie. În ritmul agitat al zilei este aproape imposibil să nu murdăreşti îmbrăcămintea albă.

Din fericire, o companie care produce jeanşi s-a gândit la o variantă prin care femeile pot purta jeanşi albi fără să se streseze deloc.

Asta înseamnă că nu este nicio problemă dacă verşi din greşeală apă, suc, cafea sau ulei pe ei. Mai mult decât atât, jeanșii nu se pătează nici măcar de sânge sau vin roșu! 

jeansi albi fara pete toata ziua

Secretul acestor jeanși „pete-proof”? Au fost trataţi, cu ajutorul nanotehnologiei, cu un lichid care ţine la distanţă petele greu de îndepărtat.

Materialul jeanşilor-minune este fabricat din bumbac 59%, poliester 39% şi lycra 2%. Compania care a scos pe piaţă jeanşii afirmă că durata de viaţă a acestora este de 20 de spălări în apă rece, cu stoarcere uşoară.

Efectul lor este uimitor! Aceşti jeanşi te eliberează de mult stres, dar îţi dau şi mai multă încredere în tine, mai ales în zilele delicate ale lunii.

Cum procedezi atunci când se pătează?

Atunci când verşi cafea pe blugi, de exemplu, lichidul se prelinge şi rămâne o pată maronie pe care o îndepărtezi cu un şerveţel, iar jeanşii tăi rămân intacţi. 

Cu toate acestea, jeanşii vin cu un avertisment din partea producătorilor, şi anume: lichidul care protejează materialul nu ţine la distanţă şi petele lăsate de luciu de buze, machiaj, ojă şi vopsea.

Desigur, acestea pot fi îndepărtate dacă îi speli la mașina automată, dar nu imediat, așa cum se întâmplă în cazul în care te pătezi cu vin roşu.

jeansi albi imaculati toata ziua

Deşi s-ar putea să crezi că ai de-a face cu un material care nu este confortabil, te poţi înşela în privinţa asta. Persoanele care au probat aceşti jeanşi confirmă faptul că se simt foarte bine în ei, se aranjează bine pe corp şi nu au o textură aspră, rigidă.

Această piesă vestimentară te poate salva din multe situaţii neplăcute. Atunci când se întâmplă să verşi ceva pe haine, din neatenţie, din grabă, simţi că viaţa ta devine un coşmar.

Jeanşii-minune îţi salvează ziua şi îţi menţin zâmbetul pe faţă chiar şi în momentul în care cineva varsă cafea sau vin roşu pe tine!

Surse foto: Oldnavy.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!