Bijuteriile must-have ale verii de la Pandora

Vineri, 24.06.2016
de Diva Hair

Călătorește spre țărmuri îndepărtate în această vară și descoperă bijuteriile strălucitoare din argint 925 de la PANDORA, finisate manual și cu un design artizanal splendid.

Modele vibrante, pietre prețioase strălucitoare și texturi marine aduc la viață flori exotice, valuri ale oceanuluiși papagali jucăuși, în Colecția de Vară de la PANDORA.

Tonurile translucide și sclipitoare de roșu purpuriu, albastru-verzui și verde-mentă, colorează vara și conferă tuturor celor care le poartă sentimentul verilor lipsite de griji.

Stilizează-ți propria versiune a tendințelor Colecției de Vară cu embleme ale vacanțelor exotice, pline de aventuri și mângâiate de razele soarelui.

Despre Pandora

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.300 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!