Braid chains, cea mai tare coafură a momentului: împleteşte-ţi părul cu lănţişoare delicate!

Redactor Andreea Baluteanu

Coafurile care promit să ne propulseze direct în centrul atenţiei se află foarte sus pe lista noastră de beauty tips! Dacă nu putem mereu jongla cu înfăţişarea noastră, schimbându-ne lookul în funcţie de cât de des ne-am dori, avem posibilitatea de a ne aranja părul în modalităţi fanteziste, care să ne facă chiar mai frumoase decât suntem!

 

A photo posted by LELET NY (@leletny) on

Cea mai nouă tendinţă a anului, în materie de coafuri, te va încânta la nebunie, pentru că asociază tendinţe futuriste cu influenţe romantice şi un glam încântător. Dacă îţi mai spunem şi că a fost inspirată de hairstyle-ul purtat de vedeta celui mai urmărit serial al momentului, la ceremonia de decernare a premiilor SAG, suntem sigure că îţi vei dori şi mai tare să ştii despre ce e vorba!

Braid chains, coafura momentului: cozi romantice cu lanţuri delicate

Cozile împletite se numără printre coafurile nemuritoare, la care vom apela ori de câte ori ne dorim să impresionăm. Merg de minune la party-uri eclectice, dar şi la date-uri romantice şi nu vor părăsi niciodată tendinţele.

Am căzut de acord: toate iubim cozile împletite, dar industria de beauty a hotărât să ne aprindă şi mai tare afecţiunea, decorându-le cu lanţuri. Coafura momentului, respectând această idee de styling, îi aparţine lui Adir Abergel, iar modelul său a fost Vanessa Kirby, starul celui mai apreciat serial al momentului, megaproducţia „The Crown”, creată de Netflix. Interpreta Prinţesei Margaret din show-ul care prezintă primii ani de domnie ai Reginei Elisabeta a apărut la premiile SAG cu un spic răvăşit, în care stilistul a agăţat un lanţ din colecţia lansată alături de Sara Bieler Sasson.

Ca să îi fie mai uşor, creatorul hairstyle-ului momentului a prins lănţişorul de un pieptene, pe care l-a trecut apoi prin părul vedetei. A imprimat un aer lejer și nonşalant coafurii, pentru a contracara efectul mult prea glam al ornamentului de păr, iar clienta sa a atras toate privirile la SAG Awards.

Eşti cucerită de acest hairstyle şi abia aştepţi să îl adopți şi tu? Până vei avea ocazia de a cumpăra lănţişorul din colecţia lui Abergel, poţi încerca o variantă DYI. Alege un lănţişor greu și luxos, precum cel din coafura Vanessei Kirby, şi împleteşte-l direct în păr. Este important să optezi pentru o bijuterie mai solidă, care să îţi ofere spaţiu suficient de manevră şi să nu se piardă printre şuviţele tale.

Orice variantă ai alege, trebuie să ne scrii şi să ne spui dacă ţi-a reuşit coafura momentului, braid chains! Noi de-abia aşteptăm să o testăm!

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.