Cele mai șic tiare pentru mirese, în trend anul acesta

Cele mai șic tiare pentru mirese, în trend anul acesta

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

De când Kate Middleton a purtat o superbă piesă Cartier atunci când și-a unit destinul cu prințul William, tiara de nuntă a început să fie din ce în ce mai populară. Acest accesoriu tradițional este adesea asociat cu familiile regale, iar modelele care te lasă fără grai și pe care prințesele le poartă la evenimente importante sunt dovada acestei afirmații. Tiara îți oferă un aer nobil și te face să te simți ca o prințesă în cea mai importantă zi din viața ta.

Pe lângă rochia de mireasă și buchet, diadema este următorul accesoriu spre care îți îndrepți atenția. Totuși alegerea coroniței nu este atât de ușoară, deoarece aceasta trebuie să se potrivească atât cu rochia, cât și cu coafura pe care o vei avea în ziua nunții. Odată stabilite aceste lucruri, o trecere în revistă a modelelor în tendințe ar trebui să încheie etapa de informare. Următorul pas este alegerea în sine, iar pentru acest lucru trebuie să știi, în primul rând, cu ce model vrei să te evidențiezi în cea mai importantă zi a vieții tale.

Magazinul online gift FOR YOU îți ușurează munca și îți oferă cele mai frumoase modele de tiare în tendințe din acest an. Chiar și cele mai sofisticate mirese își pot găsi tiara perfectă dintre modelele de tip coroniță, panglică sau agrafă. În funcție de stilul coroniței, poți alege o diademă aurie sau argintie, cu perle sau cristale translucide.

Cele mai șic modele de tiare pentru mirese

Tiară tip coroniță

tiara

Tiară mireasă Luxurious Fantasy,

www.giftforyou.ro,

150 de lei

tiara

Tiară Exquisite Pearls,

www.giftforyou.ro,

140 de lei

tiara

Tiară mireasă Luxury Bride,

www.giftforyou.ro,

209 lei

Tiara tip coroniță este, de obicei, alegerea majorității femeilor. Este simplă, îți oferă siguranță și o poți alege dintr-o gamă variată de modele. Cu perle sau cu cristale, nimic nu poate fi prea strălucitor pentru un asemenea eveniment. Delicatețea acestor modele poate fi observată în atenția pentru detaliu și în modul în care toate piesele sunt îmbinate. Poți alege o diademă cu bandă dublă sau simplă, un model sofisticat, detaliat sau, din contră, un model delicat, care să nu iasă în evidență atât de mult.

Aceste diademe se potrivesc de minune mireselor care vor să aibă un aer boem și romantic în ziua cea mare. Desprinse din poveștile cu prinți și prințese, aceste tiare îți oferă un aer fermecător și îți evidențiază coafura unică.

Tiară tip bentiță, cu panglică

tiara

Tiară Antique Touch,

www.giftforyou.ro,

179 de lei

tiara

Tiară Red Flowers,

www.giftforyou.ro,

159 de lei

tiara

Tiară Flower Dream,

www.giftforyou.ro,

239 de lei

Designul extravagant este nelipsit și în acest an. Culorile clasice sunt înlocuite de nuanțe puternice, care să atragă toate privirile asupra ta. Roșul este noul alb, motiv pentru care această variantă este atât de dorită de mirese în acest an.

Dacă îți dorești o tiară sofisticată și delicată în același timp, atunci neapărat trebuie să alegi un model cu panglică. Aceasta poate fi ascunsă sub cosițe sau poate fi împletită în păr, oferindu-ți un aer unic și fermecător. În funcție de nuanța de tiară pe care o alegi (aurie, argintie sau roșie), asigură-te că restul accesoriilor sunt din același material și că au aceeași nuanță. O miresă trebuie să fie un exemplu de rafinament și bun-gust, iar asortarea accesoriilor este una dintre reguli.

Tiară tip agrafă

tiara

Tiară agrafă Extravaganza,

www.giftforyou.ro,

179 de lei

tiara

Tiară agrafă Flower Pearl,

www.giftforyou.ro,

140 de lei

tiara

Tiară agrafă Tres Jolie,

www.giftforyou.ro,

145 de lei

Modelele de tiară tip agrafă îți dau acel „je ne sais quoi”, un aer sofisticat, specific străzilor Parisului. Este accesoriul ideal pentru mireasa modernă, genul de femeie independentă, care impresionează prin stilul ei unic. Poți alege gingașele perle pentru a te însoți în cea mai frumoasă zi din viața ta sau, din contră, cristalele fermecătoare, care îți vor pune în evidență coafura.

Orice mireasă trebuie să strălucească în ziua nunții. Un model de tiară care să se potrivescă restului ținutei nu este doar un moft anul acesta, ci un must-have! Pe giftforyou.ro vei găsi cele mai frumoase modele de tiare, care să te vor face să arăți ca o zeiță în ziua cea mare!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.