Ochi de tigru: culoarea de păr a anului 2017

Ochi de tigru: culoarea de păr a anului 2017

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Cum trendurile în materie de beauty vin și dispar, așa se întâmplă și cu stilurile de păr. Culoarea anului 2017 este Ochi de Tigru, obsesia actuală de pe rețelele de socializare, în special de pe Instagram, unde a creat o adevărată isterie.

Văzând această culoare de ceva timp încoace, toate suntem curioase să aflăm de unde vine acest nume. Denumirea a fost împrumutată de la piatra care arată exact la fel! Această piatră se remarcă prin nuanțele distincte de auriu, bronz și maro închis. Vopseaua aplicată pe păr are exact aceleași nuanțe. Dacă vrei să adaugi o notă caldă părului tău, atunci nu mai căuta! Această nuanță este ceea ce îți trebuie. Unii oameni cred chiar că această piatră semiprețioasă aduce lumină în viața ta. Dacă nuanța vopselei se inspiră din această piatră, cu atât mai bine!

Conform stilistului Corey Tuttle, această culoare de păr, aplicată prin tehnica balayage, aduce căldură și „o frumoasă intensitate brunetelor” prin nuanțele sale. Aceste nuanțe nu doar că arată minunat, dar adaugă volum și o nouă textură părului care înainte părea fără volum, chiar șters. Ochi de tigru este culoarea tranzitivă perfectă care încă îți dă acel sentiment plăcut și cald de vară.

Miguel Angarita, un maestru în arta vopsitului, vede această culoare ca fiind deja un trend, având din ce în ce mai multe solicitări din partea fashionistelor. În 2017, se preconizează un adevărat trend cu acest balayage caramel.

Ba mai mult, din ce în ce mai multe vedete aleg această culoare: Jennifer Lopez, Beyonce, Jessica Alba, Eva Mendes și lista poate continua. Acestea se pare că dau startul unui trend care sigur va marca istoria părului.

Cum să obții o culoare de păr „Ochi de Tigru” perfectă

Deși se poate realiza pe un păr brunet pentru a crea un look subtil, nuanțele de caramel vor arăta mult mai intens și în contrast, pe un păr ciocolatiu sau șaten. Așadar, poate fi realizat pe toate nuanțele de brunet posibile. Cea mai bună parte a acestei culori constă în faptul că poate fi mai ușor de întreținut, deoarece nu prezintă o linie ce separă două nuanțe, așa cum este balayage-ul original. Retușurile se pot face între 4 și 6 luni de la vopsire.

Ce părere ai despre acest trend în materie de balayage, insolitul Ochi de Tigru?

Articolul urmator
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Milk Nails: trendul în manichiură luat cu asalt de vedetele din lumea întreagă
Ce culoare de par ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce culoare de par ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - tendinte

    1. Coafura în formă de "U", noul trend al anului (682 vizite)