Pantone a lansat previziunile trendurilor de culoare pentru 2017

Vineri, 07.10.2016
de Eugenia Dinescu

Înainte de anunţarea culorii-vedetă pentru 2017, Institutul Pantone respectă tradiţia şi lansează previziunile în materie de tendinţe cromatice pentru viitorul an. Sincronizându-se cu Săptămânile Modei, Pantone a dezvăluit care va fi paleta cromatică ce va domina sectorul modei, frumuseţii şi designului interior începând cu primăvara 2017.

După Rose Quartz şi Serenity, pastelurile care au colorat 2016, cele zece culori care formează paleta pentru 2017 creează o ambianţă mai temperată, dar nu este lipsită nici de „injecţii” vibrante de culoare. Descoperă predicţiile Institutului Pantone pentru 2017 în rândurile următoare!

„De la căldura zilelor însorite, evocate de Primrose Yellow, până la senzaţia revigorantă de a inspira aerul curat de munte cu Kale şi nevoia de escapism în ape limpezi cu Island Paradise, designerii au aplicat culoarea în combinaţii jucăuşe, însă profunde şi precise, pentru a reda promisiunea, speranţa şi transformarea după care tânjim în fiecare primăvară”, a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone, într-un comunicat oficial. „Combinaţia care a rezultat este o reflecţie a nuanţelor pe care le întâlnim zilnic – fie în parc sau într-un supermarket –, dar reintroduse într-un context nou”, continuă ea.

Care este culoarea ta preferată din paleta lansată de Institutul Pantone pentru 2017? Spune-ne în secţiunea dedicată comentariilor!

Surse foto: facebook.com/PantoneColor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!