Patru perechi de blugi care nu se demodează niciodată

Redactor Andreea Baluteanu

Trendurile vin şi pleacă, dar sunt şi piese vestimentare pe care femeile nu vor înceta niciodată să le poarte. Protejaţi fiind de vârtejul mereu schimbător al modei, blugii au o aură de relaxare şi de confort care îi vor menţine întotdeauna în topul preferinţelor noastre.

Descoperă în galerie care sunt perechile de blugi care nu se vor demoda niciodată! Tu le deţii în dressing sau te-am convins să le achiziţionezi cât de curând?

Blugii evazaţi

Blugii evazaţi

Modelul evazat flatează orice siluetă, subţiază şi alungeşte, aşa că avem toate motivele să îl ţinem aproape de suflet. Inspiraţi de anii '70, aceşti blugi au îmbrăcat corpurile femeilor din epoca boho până în prezent, regăsindu-se întotdeauna în opţiunile lor vestimentare, chiar dacă nu s-au situat mereu pe primele locuri în tendinţe.

Jeans evazaţi cu talie medie Zara

Jeans evazaţi cu talie medie Zara - 149,90 de lei 99,90 de lei

Dacă te-a cucerit şi pe tine acest model de jeans, mai avem o veste bună: îl vei găsi foarte uşor în magazine! Modelul prezentat de Zara ne cucereşte prin culoarea deschisă, în ton cu tendinţele pastelate ale sezonului, şi funcţionează perfect alături de o pereche de papuci, în estetica lejeră a verii.

Blugii drepţi

Blugii drepţi

Modelul skinny, care ne-a înnebunit de câteva sezoane, a pornit de la clasica pereche de blugi drepţi. Avantajul suprem al acestei variante de jeans? Se pretează oricărui stil şi se numără printre acei jeans care pot fi abordaţi cu succes şi în ipostaze elegante. Nici nu e de mirare că se va menţine mereu în trend!

Jeans drepti cu talie medie Zara

Jeans drepţi cu talie medie Zara - 149,90 de lei 79,90 de lei

Poate că talia urcă şi coboară în tendinţe într-un ritm ameţitor, dar forma dreaptă, care nu se lasă subjugată nici de croiul evazat, nici de cel conic, va rămâne mereu o favorită a designerilor vestimentari. Poartă blugii drepți în acest sezon cu o cămaşă sau cu un top cu umerii goi!

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Adio, blugi și colanți! Cei mai populari pantaloni ai anilor '80 fac senzație sezonul acesta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.