Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Termeni si conditii Concursuri

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este S.C. Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Str. Elefterie, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti, in colaborare cu partenerii acestuia, fara nicio legatura cu Facebook sau partenerii acestuia (www.facebook.com).  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda:

O adresa valida de e-mail.

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Conditii de participare la concursurile organizate pe site-ul DivaHair.ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a) Sa urmeze pasii specificati in articolul dedicat concursului.

b) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.

c) Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.

d) In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook DivaHair

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda:

O adresa valida de e-mail.

Un cont curent si activ pe www.facebook.com („Facebook”).

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Nu se accepta apelarea la serviciile oferite de siteurile de schimb de likeuri sau orice alte metode artificiale pentru obtinerea de likeuri. Utilizatorii care folosesc aceste metode de generare artificiala a likeurilor vor fi automat descalificati din concurs, iar materialele postate vor fi sterse. Concurentii care vor strange likeuri prin intermediul unor persoane care nu au cetatenie romana sau care nu se regasesc in lista prietenilor persoanei respective, vor fi, de asemenea, descalificati.

Conditii de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook

Pentru a participa la concursurile organizate pe pagina de Facebook Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a) Sa intre in aplicatia de Facebook dedicata concursului si sa respecte regulamentul acesteia. Exceptie fac concursurile desfasurate direct pe pagina de Facebook DivaHair.ro .

b) Pentru concursurile cu aplicatie: sa confirme participarea prin e-mailul primit pe adresa introdusa in concurs; pentru concursurile desfasurate pe pagina de Facebook DivaHair.ro: sa trimita un e-mail cu datele de contact la adresa concurs@divainteractive.ro.

c) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platformele Facebook, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.

d) Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.

e) In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorti: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemanatoare. Castigatorii cu adrese invalide vor fi eliminati din concurs.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

Clauze premii oferite:

1. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat.
2. In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.
Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia impozitului ce trebuie retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare, daca acesta va fi datorat.
3. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon, necesare pentru a putea intra in posesia premiului). Conform clauzei de confidentialitate (v. punctul 6) datele personale nu vor fi facute publice.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantelor la prezentul concurs, in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

 

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (61747 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46704 vizite)
 3. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (42482 vizite)
 4. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (23045 vizite)
 5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22653 vizite)
 1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
 2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
 3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
 4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
 5. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.5)
 1. Hepatita: Care este cel mai bun tratament pentru a evita ciroza? (0 comentarii)
 2. Alexander Zudor, actorul acuzat că a violat o tânără, condamnat la închisoare cu executare (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 4 august: Taurul pierde un obiect de mare valoare (0 comentarii)
 4. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
 5. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!