123 Limuzine - Transport de lux pentru evenimente speciale

Redactor Divahair.ro

Când vine vorba de evenimente speciale din viața ta, fie ele de familie sau corporate, acorzi atenție sporită fiecărui detaliu pentru ca totul să fie perfect atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi. Unul din aceste detalii trebuie să îl reprezinte obligatoriu transportul. În cazul în care îți dorești ceva cu totul deosebit, soluția vine din partea echipei 123 LIMUZINE – închiriere de limuzine și servicii suplimentare pentru ca evenimentul tău să fie special!

123 LIMUZINE se mândrește cu un parc de peste 20 de limuzine, încadrate în trei categorii, pe bază de design: limuzine de epocă (spre exemplu, limuzina de închiriat Excalibur), limuzine cu design clasic (limuzinele de închiriat Cadillac DeVille sau Lincoln Town Car) sau limuzine cu design modern (limuzinele de închiriat Hummer sau Chrysler 300C). Capacitatea variază în funcție de modelul dorit, de la 6 la 18 persoane, însă dotările de cea mai bună calitate le vei întâlni la orice model: tapițerie din piele, geamuri fumurii, TV + DVD, sonorizare SURROUND, minibar, fraperie și gheață pentru șampanie, și sisteme moderne de iluminat și climă.

Limuzina vintage Excalibur este alegerea ideală pentru evenimente speciale de familie, cum ar fi nunta sau botezul, aniversări sau cereri în căsătorie, sau petreceri private/corporate pe teme vintage. Limuzinele cu design modern sunt potrivite pentru evenimente corporate sau petreceri private, având și o capacitate mai mare. Iar limuzinele cu design clasic și capacitate mai reducă sunt perfecte pentru transferuri de la/către aeroport, pentru a impresiona un invitat străin. Indiferent de scopul dorit, cu siguranță vei găsi un model de limuzină perfect pentru evenimentul tău!

În plus, poți apela la serviciile suplimentare speciale pentru nuntă și botez, odată cu închirierea unei limuzine!
Închiriază o limuzină pentru nuntă, iar oferta noastră poate include și următoarele servicii: fum greu și gheață carbonică (pentru ringul de dans, în special la dansul mirilor), porumbei (meniți să aducă noroc și dragoste), artificii (la început, pentru a întâmpina mirii, sau la finalul nunții; serviciile sunt asigurate de o firmă specializată, autorizată), furatul miresei cu talibani / americani / Mickey Mouse (mireasa este furată împreună cu nașa și 5 prietene), sau dansatoare orientale (un moment exotic, special pentru mire sau naș).

În schimb, dacă dorești să închiriezi o limuzină pentru botez, pe lângă serviciile menționate mai sus, echipa 123 LIMUZINE te poate ajuta și cu următoarele servicii: fântâna de ciocolată (cu ciocolată belgiană delicioasă și fructe răcoritoare) sau momentul special al celor trei ursitoare (venite special pentru a-i ura micuțului numai de bine, cu un text personalizat).
Serviciile de închiriere a limuzinelor nu se limitează doar pentru bucureșteni. Limuzinele de închiriat de la 123 LIMUZINE ajung oriunde în țară: Cluj, Timișoara, Ploiești, Pitești, Târgoviște, Brăila, Giurgiu, Constanța etc. Astfel, poți solicita o limuzină de închiriat pentru un eveniment ce va avea loc în provincie, sau poți asigura transport de lux, în condiții excelente, pentru invitații tăi.

Iar dacă dorești să participi la un eveniment la care se consumă alcool, însă vrei să te bucuri de confortul propriului autoturism, șoferii noștri te pot ajuta! Indiferent că alegi să închiriezi o limuzină sau soliciți doar serviciile unui șofer din echipa 123 LIMUZINE, acesta te va impresiona prin profesionalism, atenție la detalii și discreție.Prețurile de închiriere a limuzinelor sunt între 70 Euro/oră (pentru limuzinele cu capacitate redusă, cum ar fi Cadillac DeVille sau Hover) și 140 Euro/oră pentru limuzinele cu capacitate mare, precum Hummer H3 sau H2). La tariful de închiriere al limuzinei se vor adăuga costurile pentru serviciile suplimentare dorite, astfel că poți solicita o ofertă personalizată pentru evenimentul tău.

Cu siguranță vei fi încântat să afli și că 123 LIMUZINE oferă discount-uri speciale pentru agenții sau în perioadele de post și în extrasezon. În plus, in cazul în care alegi un pachet complet pentru nuntă, cu limuzină, fântână de ciocolată, fum greu și gheață carbonică, șampanie și porumbei, mireasa beneficiază de o probă de machiaj gratuită!

Apelează cu încredere la serviciile 123 LIMUZINE și te vei bucura de experiențe minunate la prețuri excelente! Accesează www.123limuzine.ro pentru mai multe detalii despre limuzine și servicii, dar și pentru a obține datele complete de contact!

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.