29 mesaje de ”La mulți ani” pentru șefa haioase

29 mesaje de ”La mulți ani” pentru șefa haioase

Redactor Raluca Margean

Să fii un șef bun nu înseamnă să dai ordine și să pui pe toată lumea la treabă, în afară de tine, ci înseamnă să fii un lider adevărat. Acest lucru presupune să-ți ajuți oamenii din echipă să-și dezvolte potențialul astfel încât să aveți împreună rezultate profesionale de excepție. Acest tip de șef se găsește destul de rar, dar dacă îl, te poți considera o persoană norocoasă și ar fi frumos să-i arăți aprecierea ta sinceră. Ziua de naștere este un prilej minunat, astfel am adunat pentru tine o listă de mesaje de ”La mulți ani” pentru șefa ta, atât haioase, cât și unele ceva mai serioase, ca să ai de unde alege!

Oameni la o petrecere de zi de nastere

De ce să îi transmiți un mesaj de La mulți ani haios șefei tale?

Să fii lider nu este întotdeauna ușor, dar poate fi plin de satisfacții, mai ales dacă oamenii din echipa ta te apreciază și respectă. Prin urmare, dacă ai o relație profesională bună cu șefa ta, este important să-i transmiți acesteia toată considerația ta.

Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este cu ocazia zilei sale de naștere, așadar fă-i ziua mai frumoasă urându-i ”La mulți ani” și transmițându-i gândurile tale bune. Poți folosi un ton prietenos și îi poți aduce zâmbetul pe buze făcându-i o urare amuzantă, dar nu lipsită de respect. Sunt anumite limite pe care nu trebuie să le depășești în mesajele haioase de La mulți ani pentru șefa ta, astfel pregătește-ți cu atenție textele. Ca să-ți fie mai ușor, ți-am pregătit o listă lungă de urări ca să le ai ca sursă de inspirație, găsești mai multe și pe site-ul messageforbirthday.com

13 mesaje haioase de ”La mulți ani pentru șefa

Trei fete la o aniversare zi de naștere

Cei mai buni lideri știu să  dezvolte o relație frumoasă cu echipa sa. Dacă acesta este cazul și cu șefa ta, atunci ea merită apreciere. Iată câteva cuvinte frumoase pe care i le poți adresa de ziua ei de naștere:

1. ”Socrate spunea: „Sub îndrumarea unui general puternic, nu vor exista niciodată soldați slabi”.Pentru noi, tu ești un lider puternic care ne face să fim în fiecare zi mai buni. Ești un exemplu pentru noi, să fii sănătoasă, veselă și super strong forever! La multi ani, șefa, să ne trăiești!

2. ”La mulți ani,șefa! Să ai o zi specială, să fii veselă și strălucitoare, ca întotdeauna. Și pentru că vreau să te sărbătoresc mai bine, mă gândeam să-mi iau și eu mai multe zile libere! Și o mărire de salariu ar fi bună, ca să te cinstesc mai bine!”

3. ”La mulți ani, șefa! Îți doresc un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și mulți subordonați așa de faini ca mine!”

4. ”La mulți ani, șefa mea preferată! Îți doresc să nu fii niciodată tristă și să fii întotdeauna fericită!”

5. ”La mulți ani, șefa! Îți urez să ai parte de to ceea ce nu poți cumpăra cu bani și mulți bani să poți cumpăra restul!”

6. ”La mulți ani, șefa! Îți doresc să-ți păstrezi superputerile care te ajută să ții departamentul ăsta sub control! Să fii sănătoasă, să trăiești mulți ani și noi pe lângă tine!”

7. ”La mulți ani, șefa! Suntem norocoși să te avem, sper din toată inima să nu ne lași pe mâna altcuiva mulți ani de-acum înainte! Să fii sănătoasă, fericită și cea mai bună șefă ever!”

8. ”La mulți ani cu bucurie, sănătate și multe împliniri! Ești cea mai tare șefă și un om minunat. Să ai parte de tot binele din lume!”

9. ”La mulți ani, șefa, să ai o zi minunată! Să fii binecuvântată, așa cum suntem noi că ne ești șefă! Îți doresc să ai parte de tot ce este bun, să fii veselă și fericită toată viața!”

10. ”Nu știu ce-am făcut să te merităm pe tine ca șefă, dar mă bucur că lucrurile stau așa. Ești un lider și un mentor minunat, îți doresc tot ce este mai bun în viață! La mulți ani sănătoși și fericiți!”

11. ”La mulți ani, șefa, ești o continuă sursă de inspirație pentru noi toți! Îți doresc multă sănătate, să fii binecuvântată cu fericire și prosperitate. Să ai o zi minunată!”

12. ”La mulți ani, Ioana! Ești o super șefă, chiar dacă îți dăm câteodată multe bătăi de cap! Ești o sursă de inspirație pentru noi și îți doresc mulți ani fericiți și plini de împliniri!”

13. ”La mulți ani, șefa! Știu că muncești întotdeauna foarte mult, sper ca de ziua ta, să te distrezi și mai mult!”

Ce texte cu mesaje de La mulți ani pentru șefa să trimiți, dacă nu o placi așa mult

Chiar dacă nu ai o relație specială cu șefa ta, este important să-i trimiți felicitări de ziua sa de naștere. Poți apela la mesaje de „La mulți ani șefa” haioase, dar să păstrezi în același timp un ton puțin mai formal. Îți oferim câteva idei ca să-ți fie mai ușor să-i scrii:

14. ”La mulți ani, Andreea! Ești o super șefă și un om cu suflet mare, mă bucur că fac parte din echipa ta! Să ai parte de o zi frumoasă și o viață lungă și fericită!”

15. ”La mulți ani, Roxana! Suntem norocoși că ești șefa noastră, îți doresc să ai și tu parte de mult noroc în viață! Să fii fericită, sănătoasă și mereu cu zâmbetul pe buze!”

16. ” La mulți ani, șefa! Să ai o zi minunată, un an extraordinar și o viață binecuvântată cu tot ceea ce îți dorești! ”

17. ”La mulți ani, Corina! Meriți tot ce este mai bun pe lume, să ai parte de multă sănătate, zâmbete și oameni frumoși în viața ta!”  

18. ”La mulți ani, Anca! Să ai o zi excelentă, să primești cele mai frumoase daruri și să fii fericită!”

19. ”La mulți ani, șefa! Îți doresc să fii mereu la fel de inspirată, să-ți păstrezi entuziasmul și puterea, să fii veselă și să ai parte de multe succese și împliniri!”

20. ”La mulți ani, Alina! Îți doresc să te bucuri de această zi specială, să ai parte de zâmbete, cadouri prețioase și oameni frumoși în jurul tău! Distracție plăcută!”

Mesaje de La mulți ani pentru directoare

Pahare de șampanie și confetti

Chiar și doamna directoare merită urări haioase de La mulți ani, așadar iată ce texte poți compune pentru șefa ta dacă ai o relație bună cu aceasta:

21. ”La mulți Ani, șefa ! Îți doresc progres și prosperitate în toate aspectele vieții! Toate lucrurile bune să se lipească de tine și cele rele să nu te atingă!”

22. ”La mulți ani, șefa! Să ai parte de sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Să ți se împlinească toate visele și să ai mari realizări în continuare!”

23. ”La mulți ani, doamna directoare! Să fii binecuvântată la fiecare pas pe care-l faci în viață și în carieră, să ai parte de multe bucurii și împliniri!”

24. ”La mulți ani, șefa! Îți doresc să fii plină de energie pozitivă toată viața, să fii puternică, sănătoasă și veselă! Ești o inspirație pentru noi, să ai parte de tot ce e mai bun pe lume!”

25. ”La mulți ani, șefa! Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ai susținut, călăuzit și m-ai ajutat să devin o versiune mai bună a mea. Îți doresc să ai parte multe bucurii, sănătate și oameni care să te aprecieze pentru ceea ce ești!”

Poezie pentru cea mai bună șefă

O metodă inedită de a-i spune La mulți ani șefei tale este prin intermediul versurilor. Îți prezentăm mai jos câteva texte și mesaje în versuri pentru șefa ta, care îi vor stârni zâmbetul și-i vor face ziua mai frumoasă:

26.”Șefa, îți doresc să ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc și La mulți ani!”

27. ”Natura-ntreagă azi te felicită,/Și flori, și soare, toate-s ca-n povești,/Eu îți doresc o viață fericită/ Și visurile dragi să le-mplinești! La mulți ani, șefa!”

28. ”Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, baftă-n viață, bucurii/Numai asta-ți pot dori/Să ai noroc și fericire, să ai parte de iubire/Să faci tot ce îți dorești, să iubești și să trăiești/La Mulți Ani cu bucurie!!!”

29. ”La Mulți Ani, șefa! Să ai sănătate și tot ce-ți dorești, să ai parte de tot ce ai visat și de ceea ce iubești!”

Indiferent de relația pe care o ai cu șefa ta, este frumos din partea ta să-i transmiți gânduri bune de ziua ei de naștere. Inspiră-te din aceste mesaje de La mulți ani pentru șefa haioase și trimite-l pe cel care ți se pare cel mai potrivit! Țin econt că aniversarea șefei poate fi un prilej bun de a începe construirea unei relații mai solide cu omul cu care îți petreci o bună parte din timpul tău!

Surse foto: Pexels.com, Pixabay.com

Articolul urmator
Meniu complet pentru sărbători. Ce feluri de mâncare nu lipsesc în niciun an de pe mesele românilor
Meniu complet pentru sărbători. Ce feluri de mâncare nu lipsesc în niciun an de pe mesele românilor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.