3 zodii care ascund secrete ruşinoase

3 zodii care ascund secrete ruşinoase

Redactor Divahair.ro

Poate că în viaţa de zi cu zi trebuie să edităm o mulţime de aspecte ale personalităţii noastre, însă un lucru este cert: nu există persoane fără plăceri vinovate şi mici secrete pe care nu le-ar dezvălui nici măcar celui mai bun prieten.

Fiecare zodie are propriile secrete ruşinoase, însă trei dintre ele ascund mai multe decât ar fi ele dispuse să recunoască vreodată. Eşti curioasă să afli care sunt zodiile despre care credeai că ştii totul, dar nu ştii nimic?

Scorpion

Cei mai mulţi Scorpioni au o personalitate vibrantă, au întotdeauna o glumă pregătită şi transformă problemele prietenilor într-o prioritate atunci când este nevoie. Paradoxul este că modul în care sunt percepuţi este diametral opus, iar cei mai mulţi dintre apropiaţii lor i-ar descrie drept „secretoşi”, „apatici” şi „negativişti”. Deoarece Scorpionii ţin enorm la intimitatea lor, ei nu ezită să mintă sau să elaboreze scenarii complicate pentru a și-o proteja. Scorpionii vor afişa cel mai mare zâmbet atunci când îşi anunţă prietenii că pleacă într-o tabără de detoxifiere, deşi se pregătesc, în realitate, pentru un refugiu hedonist alături de un străin pe care nici măcar nu îl cunosc foarte bine. Nu pentru că le-ar fi ruşine de alegerile lor, dar preferă să nu ofere prea multe explicaţii. Totuşi vor trebui să se gândească la un mod în care să ascundă urmele lăsate pe piele şi zâmbetul de pe chip la întoarcere!

Capricorn

Statornici, loiali, demni de încredere: Capricornii sunt reprezentanţii zodiacului pe care ştii că te poţi baza indiferent de situaţie şi par făcuţi pentru relaţii de durată. Pentru apropiaţii lor, faptul că nativii acestui semn se gândesc de câteva ori pe zi la posibilitatea de a fi infideli reprezintă un adevărat şoc! O interacţiune scurtă cu o casieră drăguţă sau cu un farmacist seducător este suficientă pentru a aprinde imaginaţia Capricornului, care se întreabă constant dacă nu cumva a ales persoana greşită alături de care să îşi trăiască viaţa. Un singur detaliu, precum accentul unei persoane sau modul în care zâmbește, poate da naştere unui scenariu care să îi suscite imaginaţia, însă nu riscă să îşi piardă controlul. Din fericire, Capricornii sunt suficient de echilibraţi pentru a nu permite acestui lucru să le afecteze relaţiile adevărate!

Fecioara

Cine ar putea bănui că în spatele imaginii perfecte pe care Fecioara o afişează în fiecare zi se ascunde o persoană care nu acordă, în realitate, prea multă atenţie detaliilor? Dacă atunci când mergi în vizită la o Fecioară totul pare ca şi cum tocmai ar fi fost ordonat de o menajeră, trebuie doar să deschizi un dulap pentru a vedea că raftul cu condimente este într-un haos total, iar spațiul de sub pat adăpostește un conținut incert. Însă această tendinţă nu se rezumă doar la stilul de viaţă al Fecioarelor, ci se reflectă şi asupra vieţii lor interioare. În ciuda aparenţelor, Fecioarele tânjesc după un moment de relaxare, însă revin repede la vechile obiceiuri, odată ce încep să realizeze că se regăsesc în atitudinea pe care ceilalţi o aşteaptă de la ele.

Ce secrete ruşinoase crezi că ascund celelalte zodii? Spune-ne în secţiunea dedicată comentariilor!

Articolul urmator
„Tristețea grădinii de șofran” de Monica Ramirez, un „roman-mamut” care se joacă cu limitele imaginației tale
„Tristețea grădinii de șofran” de Monica Ramirez, un „roman-mamut” care se joacă cu limitele imaginației tale
Ce secret ascund ochii tăi?
Incepe quiz
Ce secret ascund ochii tăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.