Nu Skin

4 stiluri de dans pe care să le dansezi în primăvara aceasta la Arthur Murray

Redactor Divahair.ro

Pentru această primăvară, studioul de dans Arthur Murray București propune patru dansuri în ton cu personalitatea fiecăruia, care ajută la depășirea asteniei de sezon, oboselii și stărilor de anxietate. Este știut faptul că fiecare dans are o personalitate aparte, așadar unele se pot mula perfect pe caracterul dansatorului și îl pot ajuta să se relaxeze și să aibă o stare pozitivă, într-un timp mai scurt.

Profesorii școlii de dans Arthur Murray București recomandă pentru această primăvară dansuri precum tango, salsa, swing și vals ca remediu împotriva predispozițiilor astenice care apar la fiecare shimbare de sezon. Cele patru dansuri sunt un mix între cele energice și cele lente, calme. Este foarte important ca participanții să își regăsească o parte din propria personalitate în dansul preferat, pentru ca acesta să acționeze ca un panaceu asupra stărilor de oboseală.

Tango, salsa, swing și vals, cele patru dansuri  cu personalități diferite

Instructorii Arthur Murray București recomandă tangoul pentru cei cu o personalitate puternică și romantică în același timp. Tangoul este îmbinarea dintre o atitudine pătimașă, trăiri intense și o nuanță de romantism și candoare. Ritmurile tangoului transmit emoții puternice și creează o atmosferă intensă, plină de energie.

Pentru persoanele cu o fire în general energică, plină de vitalitate și umor, ritmurile de salsa sunt cele mai potrivite pentru a se regăsi în caracterul dansului. Muzica și ritmurile vivace conduc la mișcări energice, înșiruiri de piruete și pași într-un tempo rapid.

dans

Swingul este cel mai potrivit dans pentru persoanele care sunt caracterizate de o fire jucăușă, copilăroasă. Acest stil de dans păstrează ritmurile energice, unde muzica răsună acorduri de chitară electrică, iar tempoul alert este susținut de instrumentele de percuție. Swingul este un dans îndrăzneț, expansiv, care garantează un spectacol extraordinar și o atmosferă incendiară.

Valsul se mulează cel mai bine pe caracterul liniștit, delicat și calm. Mișcările fluide și ritmurile lente și diafane transformă valsul lent într-un dans plin de grație, care simbolizează dragostea și apropierea dintre parteneri. Pașii de vals dau senzația de plutire pe ringul de dans.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în 24 de țări.

Primul studio Arthur Murray din România este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al clădirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herăstrău).

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol american al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.

Mai multe informații: Anca Popa | 0724 202 474 | anca.popa@zackepr.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta