5 aplicații pe care trebuie să le aveți în 2021

5 aplicații pe care trebuie să le aveți în 2021

Redactor Divahair.ro

În zilele noastre, femeia are un program extrem de încărcat și trebuie să se organizeze astfel încât să reușească să rezolve toate sarcinile care apar pe parcursul unei zile. Pe lângă serviciu, acestea trebuie să administreze bugetul familiei, casa, cumpărăturile, plata facturilor și, desigur, copiii și programul lor de zi cu zi. Astfel, gestionarea tuturor acestor lucruri poate fi stresantă și obositoare, iar noile telefoane par să fie elementele cheie ce pot deveni un mic asistent personal și care să vă amintească la ce oră trebuie să-i duceți pe cei mici la orele de pian sau când trebuie achitată asigurarea la mașină. Detalii aici!

Așadar, indiferent că vă doriți să vă organizați mai bine sau efectiv să vă eficientizați timpul, fie că vă doriți să aveți un stil de viață mai sănătos și echilibrat, există o serie de aplicații care sunt la un click distanță și care vă pot salva de multe bătăi de cap.

aplicatii mobile in palma

Cozy

Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații pentru mame. Este gratuită și poate fi folosită de întreaga familie. Puteți face liste cu cumpărături, puteți programa alarme, atât pe dispozitiv, cât și prin e-mail și puteți seta anumite culori pentru membrii familiei, astfel încât la o singură verificare să vedeți fiecare unde trebuie să ajungă. Cozy este disponibilă pentru Android și iOS și poate fi folosită de pe orice dispozitiv, fie că este telefon, tabletă sau calculator.

Headspace

Dacă ați mai auzit până acum de această aplicație, dar nu ați folosit-o, este momentul să o instalați pe telefon imediat. Puteți să alegeți dintr-o multitudine de sesiuni de meditare, care pot fi personalizate de la trei, zece până la douăzeci de minute. De asemenea, aveți o perioadă de testare gratuită de zece zile și animații simpatice care vă vor ajuta să înțelegeți conceptele. Mai mult, această aplicație are la bază cercetări științifice și un alt aspect important este că unul dintre fondatorii ei și vocea care narează cele mai multe sesiuni este un fost călugăr budist, acum instructor de meditație și mindfulness în Marea Britanie. Printre tehnicile pe care le veți învăța se numără exercițiile de respirație, concentrare și cele de vizualizare și meditație.

Clue

Din cauza programului încărcat, multe femei uită când urmează acea perioadă din lună, așadar aplicațiile care au ca scop urmărirea ciclului menstrual sunt foarte căutate și esențiale. Clue este o aplicație extrem de apreciată în rândul doamnelor și domnișoarelor reușind să păstreze un istoric și să calculeze datele pentru următoarea lună. De asemenea, arată perioadele fertile și oferă sfaturi pentru a scădea intensitatea durerilor.

Memento de apă

Nu bem suficientă apă și acest lucru nu ajută la buna funcționare a organismului, ba chiar poate crește riscul de a dezvolta anumite probleme de sănătate. Astfel, instalarea unei aplicații care să vă stabilească obiective zilnice privind consumul de apă este ceea ce aveți nevoie pentru o viață sănătoasă. Potrivit recenziilor, datorită aplicației, mulți dintre utilizatorii ei au ajuns să bea cantitatea recomandată la nivel internațional.

MyFitnessPal

Indiferent dacă vă doriți să pierdeți în greutate, să vă tonifiați sau să vă schimbați obiceiurile alimentare și fizice, MyFitnessPal se va dovedi foarte folositoare. Veți găsi rapid multe rețete și numărul lor de calorii, unele produse fiind recunoscute doar printr-o simplă scanare a codului de bare. Această aplicație va fi utilă pentru a vedea exact nutrienții consumați, de la carbohidrați, proteine, grăsimi, zahăr, colesterol, vitamine și fibre. În plus, pentru motivare, puteți adăuga și câțiva prieteni cu care aveți posibilitatea să discutați aspecte legate de alimentație.

Sursă foto: Shutterstock

Articolul urmator
Are 42 de ani, dar este des confundată cu o adolescentă. Ce secrete de frumusețe are
Are 42 de ani, dar este des confundată cu o adolescentă. Ce secrete de frumusețe are
Ce trebuie sa schimbi la iubitul tau?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.