5 cadouri speciale pe care ți le poți dărui ție însăți

5 cadouri speciale pe care ți le poți dărui ție însăți

Redactor Divahair.ro

În general, suntem obișnuite ca, în ceea ce privește cadourile, să le primim de la ceilalți fie la aniversări, fie cu diferite ocazii. Însă, un cadou poate fi și ceva personal, ceva pe care ni-l dăruim de unele singure, fără a aștepta să îl primim de la ceilalți. 

Cadoul poate fi ceva ce ne dorim de multă vreme și fără vreo ocazie anume sau, dimpotrivă, ne putem recompensa pentru o anumită realizare, ni-l putem oferi după ce am străbătut o perioadă dificilă. De asemenea, un cadou poate fi o dovadă a iubirii de sine. 

Iată câteva idei de cadouri pe care ți le poți dărui de una singură și de care, cu siguranță, vei fi mai mult decât încântată.

1. Un parfum de calitate

Există numeroase parfumuri dama și, printre acestea, cu siguranță se află unul pe care îl preferi și ți-l dorești de mult timp, doar că ți se pare scump și ai tot amânat momentul de a-l achiziționa. Detalii aici. Așadar, nu mai ține cont de prețul său și pur și simplu oferă-ți-l dacă simți că te va face fericită, bucură-te și lasă-te cucerită de fragranța lui. Poartă-l asupra ta ca pe un dar pe care îl meriți cu prisosință și pe care ți l-ai oferit cu bucurie și cu iubire față de sine.

2. O vacanță de una singură

Poate sună înfricoșător și de necrezut, dar psihologii recomandă să călătorim, măcar din când în când, singure. Evident, aceste vacanțe trebuie organizate corespunzător și sunt indicate zonele și țările sigure. 


În orice călătorie am merge sunt necesare unele măsuri de precauție, dar cum sună măcar două zile de relaxare și de evadare într-un loc nou, plăcut, în care să te descoperi de una singură în timp ce explorezi un spațiu nou, să îți organizezi timpul în funcție de nevoile tale, să faci ceea ce îți place, să încerci lucruri necunoscute? 

3. Un obiect vestimentar

Dacă îți dorești un obiect vestimentar nou, nu mai sta pe gânduri și oferă-ți-l. Fie că este o rochie mai scumpă, creată de un designer, fie un sacou sau o fustă, fie o pereche de pantofi și, de ce nu, niște adidași comozi - alegerea îți aparține și este în funcție de nevoile și de dorințele tale. Doar îndrăznește să te „înnoiești” cu un obiect vestimentar pe care ți-l dorești și poartă-l cu încredere și bucurie. 

4. O bijuterie

Dacă îți plac bijuterile, atunci cu siguranță că o brățară, o pereche de cercei sau un lănțișor reprezintă cadourile ideale pentru tine, mai ales dacă acestea au un design deosebit, sunt atent confecționate și, totodată, sunt calitative. Acestea pot exprima finețe, eleganță și, de ce nu, îți pot pune în valoare feminitatea și le poți asorta ușor cu diferite ținute. 

Dacă îți dorești și ceva util - și nu doar estetic - atunci cu siguranță un ceas este o achiziție ideală. Îl poți alege în funcție de gusturile tale, de culorile pe care le preferi și, la fel ca în cazul altor bijuterii, merge de minune atât la ținute casual, cât și la cele elegante. 

5. Un concert la artistul preferat

Dacă ești o persoană căreia îi place să se distreze și ai un artist preferat (sau o trupă preferată), atunci nu mai aștepta și cumpără-ți bilet la un concert. Îți vei oferi o amintire de neuitat și, dacă aduci alături de tine și o prietenă (sau mai multe prietene, de ce nu?), vei avea o seară plină de voie bună.

Așadar, nu mai aștepta să primești de la ceilalți ceea ce tu îți dorești și oferă-ți de una singură un cadou. Cu siguranță îți va oferi bucurie și, indiferent dacă ai un motiv cert sau nu, recompensează-te și dăruiește-ți un cadou pe care îl nutrești și pe care, totodată, îl meriți. 

Sursa foto: pexels.com

Articolul urmator
Femei care trăiesc singure ne-au împărtășit sfaturi utile care le ajută să se simtă în siguranță
Femei care trăiesc singure ne-au împărtășit sfaturi utile care le ajută să se simtă în siguranță
Cat de bine te cunosti pe tine insati?
Incepe quiz
Cat de bine te cunosti pe tine insati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.