5 motive să mergi în weekend la #Creativo

5 motive să mergi în weekend la #Creativo

Redactor Divahair.ro

#Creativo, cel mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi, îşi deschide porţile pe 15 octombrie, începând cu ora 10:00. Timp de două zile, la The Ark Bucureşti se vor întâlni pasionaţi de modă şi de industria textilă, designeri celebri, dar şi din noua generaţie, cursanţi şi traineri talentaţi care vor discuta despre secretele acestui domeniu în cadrul a peste 30 de ateliere gratuite.

Iată cinci motive pentru care și tu ar trebui să ajungi în weekend la #Creativo:

  1. Peste 30 de ateliere gratuite

Da, organizatorii pun la dispoziție peste 400 de locuri la atelierele de cusut, croit, brodat, design vestimentar, stilism, decorațiuni pentru casă și multe altele. Vei avea ocazia să creezi propriile accesorii şi decoraţiuni, să-ți retuşezi hainele sau să creezi rochii cu doar o bucată de material şi 10 bolduri. Totul sub îndrumarea unor traineri cu experienţă, cum ar fi cunoscutul designer Mirela Diaconu. Dacă nu ai prins un loc la atelierele unde era necesară înscrierea, nu e nimic, pe parcursul celor două zile se desfășoară o mulțime de alte workshopuri ad-hoc, unde poți participa și fără a te fi înscris în prealabil.

  1. Primești sfaturi de la profesioniști

De asemenea, dacă te tentează să îți pui abilitățile în practică și să începi un business în domeniul modei, la #Creativo vizitatorii pot participa la ateliere, tot gratuite, de consiliere în afaceri: fashion PR, modele de succes, obţinerea de fonduri pentru start-up-uri din domeniul modei. Alături de cursanţi vor fi experţi din domeniu, precum celebrul Răzvan Vâlceanu, creatorul unui brand de lux de mare succes, Ines Turturică, cu o experienţă de 15 ani în PR şi televiziune, şi mulţi alţii care te vor inspira cu poveștile lor.

  1. Demonstrații practice cu o mulțime de mașini și utilaje

Pentru cei care deja au desluşit tainele acestui domeniu, vor exista lansări speciale şi demonstraţii practice cu maşini de cusut casnice şi profesionale, maşini de brodat, maşini de surfilat, de craft şi alte utilaje indispensabile, indiferent dacă vrei să începi o afacere în acest domeniu sau vrei doar să te ocupi de vestimentaţia familiei. De asemenea, la #Creativo vor veni şi importanţi furnizori din industria de profil cu textile, accesorii specifice, manechine şi tipare de croitorie, adică tot ce ai nevoie pentru a începe să îţi pui în practică ideile.

  1. Shopping made in România la #Creativo

La #Creativo vizitatorii au parte de două zile de shopping alternativ, made in Romania, de la designeri din noua generaţie, care vor aduce produse unicat sau în ediţie limitată. De asemenea, evenimentul va găzdui şi creaţiile unor artizani pricepuţi, dar şi ale mamelor antreprenor din comunitatea Work At Home Moms (WHAM). Totodată, alături de creaţiile noii generaţii de designeri, care acum încep să îşi facă un nume în domeniu, vor expune într-o galerie dedicată nume consacrate, precum Mirela Diaconu, Adrian Oianu, Răzvan Vâlceanu, Maressia şi alţii.

  1. Fashion și fun

Dacă tot ajungi la #Creativo, organizatorii îți recomandă să participi la tombola organizată special pentru pasionaţii de fashion şi de industria textilă. Dacă te tentează domeniul și vrei să te specializezi sau poate ai văzut o mașină de cusut care ți-a făcut cu ochiul, atunci le poți câștiga. Tombola #Creativo are ca premii cursuri acreditate de calificare profesională în croitorie, proiectare vestimentară, design vestimentar şi stilism/consiliere vestimentară. De asemenea, premiile mai constau în maşini de cusut şi de surfilat Brother, manechine şi tipare de croitorie, dar şi o vacanţă la munte pentru două persoane. 

#Creativo se desfăşoară la The Ark Bucureşti, str. Uranus nr. 150, pe 15-16 octombrie, între orele 10:00 – 19:00. Mai multe detalii găsești pe www.club-creativo.ro sau pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.