Nu Skin

8 trăsături care pun bărbaţii pe fugă

Ionelia Olteanu

Orice relaţie poate avea dificultăţile ei, mai ales atunci când se află la început. Ai întâlnit pe cineva de care crezi că îţi place şi eşti încrezătoare. Dar nu durează foarte mult timp ca lucrurile să ia o întorsătură neaşteptată. Studii realizate de cercetători au arătat faptul că mai mult de 60% dintre relaţii nu reuşesc să treacă de primul an.

Dacă relaţia ta a ajuns la un final nefericit, a venit momentul să te întrebi de ce. Desigur, poate fi vorba despre o alegere greşită în ceea ce priveşte partenerul, dar poate fi vorba şi despre anumite trăsături pe care le ai şi care îi deranjează pe bărbaţi. Este un adevăr dur şi poate că nu ai vrea să te confrunţi cu el, dar ăsta ar putea fi răspunsul. Încearcă să priveşti mai atent în interiorul tău pentru că s-ar putea să îţi dai seama de faptul că deţii inconştient nişte trăsături care îi fac pe ceilalţi să se îndepărteze.

Descoperă în galerie care sunt 8 dintre cele mai urâte trăsături ce pun bărbaţii pe fugă!

Instabilitatea emoţională

 Instabilitatea emoţională

Multe persoane îşi doresc să întâlnească pe cineva care nu se teme să îşi arate emoţiile şi sentimentele, dar emoţia în exces poate reprezenta o problemă. Acest tip de instabilitate este o trăsătură care îndepărtează repede foarte mulţi oameni. Aceasta apare în urma unei experienţe emoţionale intense, urmată de un comportament care duce la probleme interpersonale, cum ar fi atacul verbal, fizic sau manipulare.

Invadarea spaţiului personal

Invadarea spaţiului personal

Cu toţii am întâlnit pe cineva care nu avea respect pentru spaţiul personal, ceea ce este de-a dreptul deranjant. Aceasta este o caracteristică pe care mulţi oameni nu o găsesc atractivă. Este vorba despre apropierea excesivă sau gesticularea frecventă. De obicei, persoanele care adoptă un astfel de comportament nu sunt conştiente de modul în care îi afectează pe cei din jur. Dacă observi că persoana cu care vorbeşti are tendinţa de a face un pas înapoi, înseamnă că faci ceva greşit fără să îţi dai seama.

Impoliteţea

Impoliteţea

Este foarte bine ştiut că dacă eşti nepoliticoasă la o întâlnire, aceasta nu va ajunge prea departe. Şi nu este vorba doar spre asta. În orice situaţie în care vei da dovadă de impoliteţe faţă de ceilalţi vei avea categoric de pierdut. Aceasta caracteristică este una extrem de neplăcută pentru cei care ar putea deveni potenţiali parteneri. Bărbaţii caută bunătate la femeile de lângă ei, de aceea se vor îndepărta de fiecare dată când vor observa lipsa de respect şi de politeţe.

Procuparea de sine

Procuparea de sine

Nu este întotdeauna vorba despre tine, mai ales atunci când vine vorba despre o relaţie. Faptul că vorbeşti doar despre tine şi nu pui nicio întrebare celui din faţa ta va fi cu siguranţă un mare minus. Este extrem de important să îi permiţi şi celuilalt să vorbească, să întreţineţi discuţia, pentru a nu părea că eşti fixată doar pe propria persoană.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta