Andreea Raicu lansează primul program de meditații ghidate din Romania

Andreea Raicu lansează primul program de meditații ghidate din Romania

Redactor Divahair.ro

Andreea Raicu a lansat primul program de 28 de meditații ghidate din România, cu scopul de a-i ajuta pe utilizatori să scape de stările de anxietate și de stres, să-și mențină echilibrul emoțional și claritatea mentală și să devina conștienți de momentul prezent și de cum este acesta afectat de gândurile negative, toxice. Programul este conceput în colaborare cu Rupda.

Programul de meditații ghidate este disponibil pe shop.andreearaicu.ro și conține 28 de meditații ghidate a cate 10 minute, pe teme diferite: relaxare, deschiderea inimii, acceptare de sine, vulnerabilitate, pace interioara și altele asemenea. Meditațiile se bazează pe experiențele profesionale și personale ale Andreei Raicu, care au ajutat-o să înțeleagă ce înseamnă o viață trăita în echilibru.

“Am fost mereu un om agitat. Nu cred că mai este nevoie să iți spun că exteriorul reflectă perfect interiorul nostrum. Era atât de multă agitație înăuntrul meu, că o simțeai cum iese prin fiecare por, pentru că mintea mea era plină de gânduri care nu se mai opreau și mai ales emoții reprimate. După ani de zile, am ajuns într-un centru de meditație și desi la început mi s-a părut greu, plictisitor, incomod, lung și enervant, după o vreme exercițiul a început să mă ajute să mă simt mai bine, mai liniștită, mult mai împăcată cu mine.

Pentru că stiu că nu este ușor, am creat acest program din dorință de a te ajuta să obții liniștea de care ai atâta nevoie. Trăim într-o lume în care ne este din ce în ce mai greu să ne relaxam, totul este pe graba și în viteza și avem senzația că nu avem timp de nimic. Realitatea este că avem timp pentru tot ceea ce consideram că e important. Crezi că tu ești imporatant în viață ta? Te invit să meditezi cu mine, să începem o călătorie către tine și o lume mai liniștită, 10 minute în fiecare zi. Poți asculta meditațiile oricând și oriunde, atâta vreme cât ești într-un loc în care te simți în siguranță și nu poți fi deranjat.”

Programul de 28 de meditații ghidate poate fi accesat pe shop.andreearaicu.ro la prețul de 149.99 lei. Primele două meditații sunt gratuite.

Articolul urmator
Ce sunt bocitoarele? Mai există acest obicei la înmormântările din România?
Ce sunt bocitoarele? Mai există acest obicei la înmormântările din România?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.