Anul acesta, de Iepuraş, poţi dărui divertisment de calitate şi râsete cu lacrimi!

Anul acesta, de Iepuraş, poţi dărui divertisment de calitate şi râsete cu lacrimi!

Redactor Divahair.ro

Teatrul Elisabeta oferă, celor ce iubesc să râdă alături de cei dragi, o serie de comedii spumoase, comedii de succes internaţional.

“Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” se desfăşoară vineri, 13 aprilie, ora 19:00. Având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări. Din distribuţie fac parte: Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Marcelo Cobzariu.

femeie care asculta un barbat care vorbeste la telefon

 Sinopsis:

 Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia lui, se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea, la rândul ei, trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situaţie şi quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbuşon. Evident că în acest ritm ameţitor, se alege praful de planul iniţial al lui Robert. Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă, va trebui sa aflăm cu toţii la faţa locului.

“O căsnicie liniştită” se desfăşoară sâmbătă, 14 aprilie, ora 18:00 . “O căsnicie liniştită” este una dintre cele mai de succes piese ale dramaturgiei britanice iar Noël Coward – cel mai jucat autor englez, după Shakespeare. Distribuţia spectacolului este formată din Corina Dănilă, Silviu Biriş, Doina Antohi şi Ştefan Ruxanda.

persoane care stau de vorba pe scaune

 Sinopsis:

“O căsnicie liniştită” este o comedie vârtej despre iubirea reaprinsă, pasiune şi…conflict. Dragostea pătimaşă şi gelozia declanşează veşnicul război dintre sexe, război care în “O căsnicie liniştită” stârneşte râsul şi temperează încăpăţânările eroilor. Patru tipologii diferite de personaje se intersectează în ceea ce ar trebui să fie o lună de miere ce debordează de iubire şi fericire. În schimb, luna de miere devine stimulentul pentru ca sentimente vechi, aparent stinse, să fie descoperite ca încă vibrante.

“Capcană pentru un bărbat căsătorit” se desfăşoară duminică, 15 aprilie, ora 15:00. Este cea mai nouă producţie a Teatrului Elisabeta fiind o comedie poliţistă senzaţională. Din distribuţie fac parte Cosmin Seleşi, Lucian Ghimişi, Ştefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Cristian Boeriu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica şi Vlad Ianuş.

femeie care se ascunde dupa usa

Sinopsis:

O soţie dispărută, o femeie suspectă şi un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele celei mai noi producţii ale Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă şi comic cu o răsturnare de situaţie finală de-a dreptul…“criminală”. Cea mai nouă producţie este un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă şi suspans iar spectatorii rămân năuciţi până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

“Piatra din casă” se desfăşoară joi, 19 aprilie, ora 19:00 fiind un vodevil senzaţional după Vasile Alecsandri şi B.P. Hasdeu. Din distribuţie fac parte: Mihai Razus, Sever Bârzan, Carmen Movileanu, Corina Dănilă, Mihai Melinescu Leonil, Demeter Andras, Gabriela Valentir, Mihael Preda, Tudor Furdui, Claudia Nicolau, Cătălin Mireuta, Bogdan Ghitulescu.

persoane care stau pe scaune

Sinopsis:

Subiectul este unul simplu: măritişul. În jurul acestuia, ingrediente aproape nelipsite dintr-o respectabilă reţetă de vodevil: peţitori, dispute pe avere, oftat şi lacrimi, încurcături pe întuneric, cânticele şi un pic de dans. “Piatra din casă” se aseamănă cu “Cerere în căsătorie” de Cehov, doar că e în varianta moldovenească. 

Pentru informaţii suplimentare şi bilete online, www.TeatrulElisabeta.ro sau 0727.703.703.

Articolul urmator
Ce a spus Baba Vanga despre anul 2024. Împlinirea previziunilor sale i-ar face bucuroși pe mulți și ar putea aduce alinare multor bolnavi
Ce a spus Baba Vanga despre anul 2024. Împlinirea previziunilor sale i-ar face bucuroși pe mulți și ar putea aduce alinare multor bolnavi
Cat de cuminte ai fost anul acesta?
Incepe quiz
Cat de cuminte ai fost anul acesta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.