Back to school…to the dance school!

Back to school…to the dance school!

Redactor Divahair.ro

Dacă pentru adolescenți și copii septembrie înseamnă un nou început de an școlar, pentru adulți acest sezon trebuie să fie un nou început de relaxare prin pași de dans. După o vacanță plină de călătorii și relaxare, noul an școlar poate da bătăi de cap părinților care trebuie să se ocupe de toate pregătirile, dar o metodă excelentă de relaxare atunci când micuții învață sunt cursurile de dans pentru adulți.

Învingeți stresul primelor zile de școală și deveniți studenți ai Arthur Murray București, unde dansul vă va purta pe cele mai frumoase ritmuri. Pe lângă beneficiile sale spirituale, dansul este antrenamentul perfect pentru a-ți meține tinerețea creierului, gândirea aprigă și mereu conectată. Trăim în era vitezei, iar una din cele mai importante calități este capabilitatea de multitasking. Și această calitate o presupune și “meseria” de a fi părinte.

Sănătatea de lungă durată este cel mai important aspect de care trebuie să ne îngrijim pentru a putea îndeplini calitățile unui părinte excelent, așa că studioul de dans Arthur Murray este locul ideal unde vă puteți menține în formă atât fizic, cât și spiritual. Puteți porni într-un nou an de studenție, dar de această dată totul va fi distractiv și fără presiuni.

La Arthur Murray puteți descoperi dansurile preferate în funcție de beneficiile lor asupra sănătății. Iată câteva dintre avantajele dansului asupra sănătății. Dansurile ballroom precum fox trot, vals și vals vienez ajută la păstrarea sănătății inimii, reduc problemele cardiace, fiind dansuri lente, relaxante. Dansurile ritmate, latino precum bachata, cha cha cha, salsa, swing, tango reduc tensiunea arterială și colesterolul. Și să nu uităm de avantajele deja știute ale dansului -îmbunătățirea posturii, a echilibrului și a flexibilității, tonusul mușchilor, pierderea în greutate.

După fiecare coregrafie învățată, curiozitatea te va duce spre a cunoaște mai multe din tainele dansului și a face din acest sport o adevărată pasiune. Cursurile de dans de la Arthur Murray sunt perfecte pentru orice nivel, fie că aveți partener sau nu. Cine spune ca întoarcerea la școală este doar pentru copii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.