Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Băneasa Shopping City lansează noul website baneasa.ro

DivaHair

Website-ul Băneasa Shopping City, www.baneasa.ro, are o nouă imagine începând cu această lună, pentru a oferi clienților săi experiențe memorabile și o interfață specială care face mai ușoară conexiunea cu mixul unic de branduri. Lansarea noului site este parte din noua strategie de comunicare și din campania de rebranding Băneasa Shopping City.

All in the name of fashion a fost din nou ideea care a stat la baza noii imagini www.baneasa.ro. Principalele schimbări ale acestui rebranding au fost navigarea intuitivă, design-ul interactiv și abordarea umană – astfel, consumatorii vor trăi experiența unei conexiuni inedite și memorabile. Adaptându-se la trendurile digitale, noile funcționalități ale website-ului targetează in principal clienții care sunt mereu in mișcare și sunt conectați in mediul digital, iar filtrele promit o navigare mai eficientă în paginile sale. Look-ul modern este completat de o paletă cromatică ce inspiră ideea de premium și exclusivitate, având un impact inedit asupra vizitatorilor.

Printre noile funcționalități www.baneasa.ro se numără o nouă structurare a paginilor, astfel încât vizita să fie una fluidă, secțiunea de servicii optimizată, cât si turul virtual, unic in Romania pe piața centrelor comerciale, care oferă o experiența deosebita incă inainte de a pași în Băneasa Shopping City.

 

Clienții vor descoperi noi secțiuni precum Luxury, Opening Soon sau Exclusive, dar și categoriile de entertainment îmbunătățite, astfel încât vor fi întotdeauna la curent cu ultimile noutăți si vor putea accesa mult mai ușor informațiile de care au nevoie.

www.baneasa.ro are un design simplu dar de impact care transformă promisunea mixului unic de branduri din Băneasa Shopping City într-o realitate mai aproape de consumatori.

 

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii) şi locul de joacă Grand Play, dedicat copiilor. Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!