Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Biciclete de damă, unice şi minunate, la fel ca VOI

DivaHair

Doamnelor şi domnişoarelor, vara şi-a intrat în drepturi şi sigur vă doriţi o vacanţă în care să pedalaţi, bucurându-va de plaiurile minunate ale României. Şi cum puteţi face asta decât echipate cu o bicicletă de damă unică, frumoasă, dar, mai ales, care să vi se potrivească.

Ştim că nouă, femeilor, ne vine tare greu să ne decidem când vine vorba de haine, pantofi dar şi de... biciclete. De aceea, ne-am gândit să va oferim câteva sugestii ca să nu zăboviţi prea mult în căutarea unei biciclete de damă perfecte şi să ştiţi, de la bun început, pentru ce aveţi nevoie de una, mai ales că să îmbinăm utilul cu plăcutul – adică să ne tonifiem corpul, să arătăm că nişte adevărate zeiţe la plajă. Nu-i aşa că sună tentant?

Cum să o alegi pe cea potrivită dintre atâtea biciclete de damă?

Ştim, nu-i uşor... şi nu ne referim numai la culoare. O doamna/domnişoară care vrea să iasă din anonimat caută o bicicletă de damă care să îi ofere o stare relaxantă când pedalează, dar să se potrivească şi nevoilor ei.

Însă cum cădem întotdeauna în plasa designului şi a culorii, doamnelor şi domnişoarelor, ne permitem să va oferim câteva sfaturi în alegerea unei biciclete de damă ideale pentru nevoile voastre şi să va simţiţi confortabil atunci când pedalaţi.

Lăsând la o parte culoarea şi design-ul, importantă este siguranţa voastră. Aici un aspect important îl ocupă cadrul unei biciclete de damă. Cu cât este mai mic, cu atât plimbările vor fi mai relaxante şi fără dureri de spate.

Greutatea unei biciclete de damă este foarte importantă. Pentru că puterea noastră este cu mult mai diferită de a unui bărbat şi pot există situaţii în care să nu fie niciunul în preajma să va ajute. Astfel, cu cât bicicletă de damă cântăreşte mai puţin, cu atât mai mare va fi relaxarea cu care veţi pedala, pentru că nu va veţi folosi întreaga energie pentru asta.

Şaua este la fel de importantă pentru că  trebuie să fie confortabilă şi reglabilă, în funcţie de înălţime. În cazul bicicletelor de femei, această este special gândită pentru plimbări foarte lungi. La fel de important este şi ghidonul, care trebuie să fie mai îngust, cu mânere confortabile şi reglabile, moi sau mai late, în funcţie de tipul de biciclete de damă pe care vi-l alegeţi: cross, trekking, oraş, de şosea etc.

Când încercaţi o bicicletă de damă, acordaţi atenţie poziţiei corecte din timpul mersului, care este cu piciorul uşor flexat, iar pedala să fie undeva la jumătatea frontală a tălpii piciorului.

Merida Juliet şi Cannondale Tango, cele mai apreciate biciclete de damă

Pentru că s-a relansat modă “tanti Mită biciclista”, două branduri de biciclete de damă – Merida şi Cannondale au lansat cele mai cool biciclete pentru doamnele şi domnişoarele din lumea întreagă.

Colecţia Merida Juliet cuprinde o colecţie completă de biciclete destinate sexului frumos: Juliet MTB (pentru ture sau competiţii off-road), Juliet SPEEDER (pentru trasee de touring sportive sau pentru deplasări urbane rapide) şi Juliet RIDE (pentru trasee pe asfalt îndelungi).

Juliet Mountainbike are un design sportiv atrăgător, este agilă, uşor de manevrat şi are o greutate mică. În plus, le oferă doamnelor şi domnişoarelor un confort sporit şi o aderenţa mai bună. Poziţia mai joasă va oferă siguranţă, iar distanţă dintre să şi ghidon este mai scurtă pentru a permite o poziţie adecvată a corpului şi chiar că piciorul să atingă solul într–o situaţie periculoasă. În plus, şaua şi mansoanele au o ergonomie specifică, suspensia este mai moale şi bicicletă este echipată cu anvelope cu un coeficient de înaintare optim.

Juliet Speeder este una dintre bicicletele de damă care are caracteristici sport, combinate cu un confort mai mare şi utilitate sporită, mai ales în deplasarea în oraşele aglomerate. Este un tip de bicicletă uşoară, pregătită pentru performanţă: are anvelope cu diametru mai mare, care micşorează riscul de a  face până şi sporeşte confortul, chiar şi pe traseele denivelate. Iar frânele hidraulice funcţionează foarte bine, indiferent de condiţiile meteo. Modelele de biciclete de damă Juliet Speeder sunt realizate din aluminiu şi se pot monta cu uşurinţă accesorii precum: portbagaj, apărători sau cric.

Juliet Ride este un alt tip de biciclete de damă foarte apreciate, folosite pentru competiţii pe drumuri mai dificile şi pentru ciclistele rutiere, care simt nevoia unui confort suplimentar. Designul favorizează pedalatul în condiţii confortabile, indiferent de vreme, iar furca din faţă este elastică şi nu afectează direcţia.

Cel de-al doilea tip de biciclete de damă sunt cele Cannondale Tango, ideale pentru intrarea doamnelor şi domnişoarelor în lumea ciclismului montan. Proiectate pentru sexul frumos, acestea au capacitatea de a trece peste aproape orice obstacole, iar modelarea ţevii de să şi a basculei va oferă o flexare verticală pentru o pedalare confortabilă.

Aşadar, care tip de biciclete de damă vi se potriveşte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!