Brazii de Crăciun, replantați de echipa Floria.ro în localitatea Cetățeni, jud. Argeș

Joi, 07.04.2016
de Bianca Geica

Floria.ro, florăria online nr. 1 in România și Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente de flori, a plantat în luna martie brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare.

Brazii au fost plantați în localitatea Cetățeni din județul Argeș în luna martie, perioada optimă pentru plantarea lor, după ce au fost ridicați în decembrie de la clienți și păstrați peste iarnă într-un depozit cu condiții optime de temperatură și umiditate.

Specialiștii ne-au recomandat să alegem pentru plantare o zonă în care brazii să se poată dezvolta și să poată crește într-un mediu natural prietenos, undeva la munte, unde nu ar fi afectați de temperaturi extreme și nici de secetă excesivă în timpul verii. Astfel că am ales pentru plantare localitatea Cetățeni, din județul Argeș, unde brazii se simt deja “acasă”” declară Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Serviciul de replantare a brazilor de Crăciun a fost lansat în decembrie anul trecut. 10% dintre cei care au ales brazii de Crăciun în ghiveci de la Floria.ro au selectat și opțiunea de replantare a brazilor.

Cei mai mulți dintre clienți au preferat să planteze ei singuri bradul de Crăciun, făcând din asta o acțiune în familie. Practic, și pentru noi a fost o acțiune în familie, pentru că am făcut plantarea brazilor alături de echipa Floria.ro. Fiecare brad plantat a fost marcat cu o plăcuță cu numele clientului care a ales serviciul de replantare, astfel că aceștia pot merge să își viziteze bradul de Crăciun. Desigur că toți cei care au ales acest serviciu au primit fotografii cu brazii, cu plăcuțele cu numele lor, o scrisoare și o diplomă specială de “prieten al naturii”” adaugă Marina Popescu.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinește anul acesta 6 ani de existență. Floria.ro a câștigat de patru ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014 si 2015), dar și peste 30.000 de clienți mulțumiți. Floria.ro este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente de flori.

Din toamna 2014, Floria.ro devine florăria “pentru gentlemanul din fiecare” și îi ghidează pe bărbați să ofere flori ca niste gentlemani desăvârșiți.

Floria.ro este marca atestată Trusted.ro șilivrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 130 de orașe din Romania, ofera transport gratuit. Oriunde în România, florile sunt livrate în 2 ore de la finalizarea comenzii.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!